Çok sacma bir sistem oldu bizim adımıza malesef samsun olarak
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Hayırlı akşamlar havalarınsesi ailesi
-
samsun
Çok sacma bir sistem oldu bizim adımıza malesef samsun olarak
çok saçma diyon da canik yükseklerde örtü olmuş
-
samsun
çok saçma diyon da canik yükseklerde örtü olmuş
Kardesim yukseklerde var sadece işte başka bölgelerde heryerde var o yüzden dedim
-
Kardesim yukseklerde var sadece işte başka bölgelerde heryerde var o yüzden dedim
bu gece gelicek inşallah
-
Sistem nasıl saçma oldu hemen daha durun
-
hayırlı akşamlar Sametgdkhd senin konum kaç reis
-
- Resmi Gönderi
Sistem şu saate kadar rakım sistemi oldu zonguldakta. 150 rakım altı fos. Sıcaklık yeterince düşmedi yağış sürekli değil. Artık ya naips diyerek dek yağışlarından nasipleneceğiz
-
Sistem şu saate kadar rakım sistemi oldu zonguldakta. 150 rakım altı fos. Sıcaklık yeterince düşmedi yağış sürekli değil. Artık ya naips diyerek dek yağışlarından nasipleneceğiz
Zonguldak merkezde tutmaya başlamadi hala ilginç ama olsun sistem 2 gün daha sizinle tahmin edici bir örtü oluşacağına eminim
-
- Resmi Gönderi
Sametgdkhd sıcaklıklar bu saatlerden itibaren KAR değerlerine düşüyor. Bir gün boyunca güzel kar yağışları alırsınız.
-
ben kestim ümidi yağarsa yağar artık
-
Sozumu geri aldım valla göz gözü görmüyor suan konumumda
-
bizde yağacak gibi değil
-
şuan samsun 100*150rakım şiddetli karayel yada poyraz hava baya soğudu kar başlayabilri
-
şuan samsun 100*150rakım şiddetli karayel yada poyraz hava baya soğudu kar başlayabilri
Deniz seviyesinde de oyle şiddetli karayel var tek tük kar atiyor yagmurla birlikte
-