Sistem boyu videolar çektim tamamını birleştirip 1 2 video yayinlayacagim sistemden sonra
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Knk iyice yağsın öyle at 2 günden beri 50 tane foto attın :-D
-
Yarın da ben atarım artık
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bence rakim farketmezsizin olacak çunku cok sert ruzgar esiyor sicaklik diye bir sey kalmadi
sence ne zman başlar
-
Şahsen örtü bakımından pek tatmin olamadım konumum olarak...Beklentimin altında kaldı lakin bazı noktaları görünce yinede ilk kar olmasına rağmen sevindim keyfini sürdük...Bu sistemi çok takip ettik en azından yarı yarıya kara doyduk diyebilirim.Sanırım bu gece de aksiyon devam eder yarınla ve salıyla beraber çarşamba hafifler ve dona çeker bizi yoran bir sistem oldu bence kovalaması zor oldu baya bi..
-
Şahsen örtü bakımından pek tatmin olamadım konumum olarak...Beklentimin altında kaldı lakin bazı noktaları görünce yinede ilk kar olmasına rağmen sevindim keyfini sürdük...Bu sistemi çok takip ettik en azından yarı yarıya kara doyduk diyebilirim.Sanırım bu gece de aksiyon devam eder yarınla ve salıyla beraber çarşamba hafifler ve dona çeker bizi yoran bir sistem oldu bence kovalaması zor oldu baya bi..
Saat 8.30 9dan sonra dek şov başlıyor ?
-
Saat 8.30 9dan sonra dek şov başlıyor ?
Bekliyoruz
-
Bu arada bu konunun 4.yılıymış sanırım forumun kurulma tarihide buydu Nice Yıllara HS Ailesi
-
- Resmi Gönderi
Aynen öyle, konu açılalı 4 sene olmuş
-
Aynen öyle, konu açılalı 4 sene olmuş
abi biz fosladık galiba demi keşke senin tahmindeki kadar bile olsaydı
-
Vay be yıllar geçiyor konularda eskiyor mesajlarda eskide kalıyor geçmişteki sistemlere özlem de artıyor bir bakmışsın koskoca 4 yıl geçmiş
-
- Resmi Gönderi
abi biz fosladık galiba demi keşke senin tahmindeki kadar bile olsaydı
Tahminde Tokat için çim-araba-çatılar tutar demiştim. Son radar görüntülerinde kütleler genel olarak bölgeyi sıyırmış. Yarın da yağış ihtimali var ne alırsanız kardır
-
CAN hocam bu saat itibariyle B.Karadeniz adına neler bekliyorsun kar devammı
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam bu saat itibariyle B.Karadeniz adına neler bekliyorsun kar devammı
Akşam oldu sıcaklık yükselmeye başladı?
-