Tutmadimi kardeşim sizin ordada
5 Cm ya var ya yok ama görsel şölen vardı fakat örtü olarak 30 cm beklerken 5 cm bile yok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTutmadimi kardeşim sizin ordada
5 Cm ya var ya yok ama görsel şölen vardı fakat örtü olarak 30 cm beklerken 5 cm bile yok
Bizde sadece catilarda var
Bizim yüzümüz gülmedi ki Düzce kadar şanslı olsak yeter
kar gördüğünüze şükredin arkadaşlar bizim rakımımız burdaki çoğu arkadaştan daha yüksek ama bi türlü kar alamadık şu an da radar da sıyırdı bizi hem desıcaklıkta uygun değil
30 cm mi ? buraya bile o kadar yağmıyo naptınız
30 cm mi ? buraya bile o kadar yağmıyo naptınız
Hocam 30 cm ne ki eskiden 1-2 metre alırdık biz Eski kışlardan haber yok gerçi ayrı mesele de en azından 2015 Şubat 3 Ocak 2016 tarzı bi sistem gelse iyi olur
Aralıksız Yoğun Kar yağışının üzerinden 9 yıl geçmiş
Hocam 30 cm ne ki eskiden 1-2 metre alırdık biz Eski kışlardan haber yok gerçi ayrı mesele de en azından 2015 Şubat 3 Ocak 2016 tarzı bi sistem gelse iyi olur
Hayır haberim var eskiden ankara da yaşarken diz boyu kar alırdık her sene. Ama o eskide kaldı artık buna da şükretmek lazım
Radarda üstümüzde yeşil kütleler duruyor kaç saattir ama yağış yok bu radar güncellenmiyor mu bende acaba anlamadım
Radarda üstümüzde yeşil kütleler duruyor kaç saattir ama yağış yok bu radar güncellenmiyor mu bende acaba anlamadım
Hocam şahsen ben pek birşey beklemiyorum ayaza çekerse şaşırmam 2 saattir hafif yağıyor hatta ara ara duruyor
sen buraya bir radar atsana mgmden bende güncellenmiyor mu bu anlamadım
sen buraya bir radar atsana mgmden bende güncellenmiyor mu bu anlamadım
Halitaydemir kar yağıyo
Halitaydemir kar yağıyo
Radar ne durumda acaba
Radar ne durumda acaba
küçük kütle gelmiş gider şmidi