Arkadaşlar tatmin olamadınız biliyorum. İstanbul'da bende tatmin olmayanlardanım. İnşallah yeni sistemlerde bütün Karadeniz nasiplenir.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Arkadaşlar tatmin olamadınız biliyorum. İstanbul'da bende tatmin olmayanlardanım. İnşallah yeni sistemlerde bütün Karadeniz nasiplenir.
Ülkemin her yerinde güzel yağışlar oldu. Kötü insanların varlığına rağmen Allah biz iyi insanlar için sistem gönderdi. Biz iyi insanlar var olduğu sürece bu sistemler güçsüz de olsa gelecek. Ben bu sitede kötü ve art niyetli bir insan görmüyorum. Herkes saf bir duyguyla kar ve sistem derdinde. Şimdi sırada 25 ocak -15 Şubat arası sistemler var.
-
Valla ben Zonguldaklı olarak oldum ama diğerlerini bilemem maşallah çok iyi yağdı
-
Galiba 26-28 Ocak arası zayıf bir sistem gelecek. Yükseklere kar bırakır cinsten. Bize kırım veya sibirya lazım veya sibirya destekli bir sistem
-
Zonguldakta kar yağışı devam ediyor ara ara yoğun bir şekilde yağıyor ve daha devam edeceğede benziyor maşallah
-
gece doğu kardenizde yağışı yakalayan bölgeler kar aldı 5cm e yakın.konumunda cılız bir örtü oluştu 400m üstünde ise 25 cm ve üstü
Yarın akşam saatlerine dikkat tüm doğu karadeniz sahil şeridi kar görebilir
-
ve son olarak MGM sıcaklıklarda çok büyük yanıldığını tekrar görmüş olduk
-
- Resmi Gönderi
Sitede Fotoğraf ve Video yüklemelerinizi gerçekleştirebilmeniz için ayrı bir galeri açtık. Bu kısımdan hem videoları hem fotoğrafları forum içerisine yükleyebilirsiniz.
-
Videoları atarız bugün bakalım editlerini yapayım
-
- Resmi Gönderi
Videoları atarız bugün bakalım editlerini yapayım
Galeri kısmına hem youtube linki bağlayarak hem de direkt olarak videoyu yükleyebilirsin. Ama doğrudan video yüklerken boyutunun 100mb'yi aşmamasına dikkat et.
-
Galeri kısmına hem youtube linki bağlayarak hem de direkt olarak videoyu yükleyebilirsin. Ama doğrudan video yüklerken boyutunun 100mb'yi aşmamasına dikkat et.
Youtube yükleyeceğim burdan da paylaşacağım
-
49 gb civarında video + fotoğraf var nasıl yapayım dersin CAN
-
4K 8K Çekimlerde var
-
Fon Müziği olarak ne kullanabilirim ya da şarkı arka plana
-
- Resmi Gönderi
O kadar büyük boyutta videoları zaten youtube'ye yüklersin de anca, kes kırp bir şeyler yap derim çünkü çok uzun sürer paylaşması En fazla 1 gb olsun youtube ye yüklerken.
-