1961-2021 Benzer görüntüler varmış modelde
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Trabzon-Rize tarafı hazır olsun bence çok güzel kar geliyor oralara
-
Arkadaş ben filipinler de mi yaşıyorum anlamadım, Ordu merkez de kar yağdı doğru ama hiç tutmadı...(
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Arkadaş ben filipinler de mi yaşıyorum anlamadım, Ordu merkez de kar yağdı doğru ama hiç tutmadı...(
Ben Subaşı mahallesinde oturuyorum sanırım biz rakımdan kurtardık 5 cm kar vardı ama hepsi eridi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. DEK YAĞIŞINA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK ;
Fotoğraf az önce Ordu Boztepe'den çekildi. Yaklaşık 500 m yükseklikte.
Şehrin bir yarısı bembeyazken diğer yarısı güllük gülistanlık.Benim konumum itibariyle çok rahat 5 cm kar oldu. Çocuklar kar topu/kardan adam yaptı.
-
Samsun tarafında yeni bir kütle bize doğru geliyor Pandora akşama hazırlanalım bence
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Şu an Sinopta ama bana kalırsa akşama gelir Ordu'ya
-
- Resmi Gönderi
Sanmıyorum vurmaz o kütle
-
- Resmi Gönderi
Trabzona güçlü bir kütle gidiyor, oralı dostlar hazır olsun
-
=D
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bizim mahalleden :'D Ne Uludağ Ne Kartalkaya
-
Bizim mahalleden :'D Ne Uludağ Ne Kartalkaya
ahahahaha çok iyi yaa ?
-
ahahahaha çok iyi yaa ?
Burdan kayması çok zevkli yahu arabalar arada geçiyor tehlikeli ama yağıncada fena oluyor burdan kayması
-
Burdan kayması çok zevkli yahu arabalar arada geçiyor tehlikeli ama yağıncada fena oluyor burdan kayması
O rampadan araba mı geçer yaa devam devam ?
-
O rampadan araba mı geçer yaa devam devam ?
Bu seferkinde geçmedi 80 kişi falan aynı anda kaydı bunun akşamı
-