Haritaların hepsi yine bizim üstümüzü boyuyor koyu mavi pembe tonlarına kadar Gokhan6167 Zonguldakli67
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Ya soğuğu yakalayamayız yada yağışı
-
Ya soğuğu yakalayamayız yada yağışı
Soğuk riskte bence -10 girse iyi olacak yağış her türlü oluyor genelde bence biraz daha takip edelim siklonik bir sistem olduğundan oynama oluyor her güncelleme
-
Bu sistemi kaçırırsak sorun yok benim için gayet güzel gidiyoruz geçen kışa göre 1 efsane aldık yanına 2 sistem daha yazdırırsak güzel kışlarımızdan biri olur bu da
-
Havada görürüz eğer gelirse fakat yerde bile görebiliriz modellerin haritaları öyle diyor ben beklentimi minimum tutacağım
-
Havada görürüz eğer gelirse fakat yerde bile görebiliriz modellerin haritaları öyle diyor ben beklentimi minimum tutacağım
Abi daha ne istiyonuz 30 40 cm Kar aldınız
-
Abi daha ne istiyonuz 30 40 cm Kar aldınız
Ne yani takibi bırakalım mı geleceği varsa gelsin tabi darısı diğer bölgelerin başına demiştim İnşallah sizde görürsünüz bu sefer
-
Bende Windy için kar derinlikleri böyle güncel mi bilemedim ama ?
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ne yani takibi bırakalım mı geleceği varsa gelsin tabi darısı diğer bölgelerin başına demiştim İnşallah sizde görürsünüz bu sefer
İnşallah görürüz
-
Bugün Mgm 28 29 a kar ikonu koyar Ecmwfden aldığı için
-
batı karadeniz için söyledim bu arada
-
batı karadeniz için söyledim bu arada
Bakalım inşallah gün geçtikçe yine iyiye gidiyor bizim için bu sefer beklentim minimum sürpriz yaparsa müthiş olur Gayet güzel gidiyor güzel bitiririz inşallah
-
+100 rakımda kesin kar görürüz Ecmwf ye göre gelirse
-
+100 rakımda kesin kar görürüz Ecmwf ye göre gelirse
120 Rakımım hala 5 gün var siklon oynak olduğundan lehimizede gidebilir başka bölgeler adına da iyi gidebilir bekleyelim o yüzden takibe devam beklentiyi minimum tutarak
-
Biz alirmiyiz acaba
-