- Resmi Gönderi
Yerler ıslak olunca kar tutmuyormuymuş? ?.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYerler ıslak olunca kar tutmuyormuymuş? ?.
Göl olunca mantıken tutmuyor maalesef ?
Fön makinesi ile kurutun reis.
Göl olunca mantıken tutmuyor maalesef ?
Daha ne yağdı ki göl olacak? Yeterki kar başlasın tutar o fazla su birikintisi olmayan yerlerde
anlık 5.3 oldu sıcaklık Zonguldakli67 ne diyorsun görsel olarak iyi bir kar yağışı görürmüyüz
Bir bakıma yer soğuyor en azından havada doğru orantılı olarak soğudu beklenenden erken ne olursa raziyiz
:coksıcak::coksıcak::coksıcak:
anlık 5.3 oldu sıcaklık Zonguldakli67 ne diyorsun görsel olarak iyi bir kar yağışı görürmüyüz
Tamamen hissiyat olarak söylersem görsel değil yerlerde örtü bekliyorum açıkçası. Avantajımız yağışı gece almamız olur
Yarın sabah ve sabaha doğru gece 3 ve sonrasında yoğun kar diyor gfs
Yarın sabah ve sabaha doğru gece 3 ve sonrasında yoğun kar diyor gfs
İç ve yüksek kesimlerde dedim ya
Tamamen hissiyat olarak söylersem görsel değil yerlerde örtü bekliyorum açıkçası. Avantajımız yağışı gece almamız olur
Ben örtü olarak sadece çatı ve bahçelerde bekliyorum çok büyük beklentide değilim görsel olarak kuvvetli yağış görsem yeter bana hava hızla soğudu bir anda geldi 5 derecelere kadar ve yağış açısındanda avantajlıyız yeni yeni geldi çünkü hayırlısı bakalım öncekine göre bu sistem değil sistemcik olsada ?
Radar ve sıcaklık takibi en iyisi beklenenden daha iyi gidiyor şuanda neler olcak bakalim
yarın samsun 1000 rakımda kar olur demiştiniz hala geçerli mi ?
Hop, kar başlamış
Sicaklik yine takıldı 4 dereceye