Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
en iyi kar yağarken sınavdaydım böyle şansın hava sıcaklığı artar yağmura döner birazdan
-
Artmaz bence çok en fazla 1-2 derece olur 0 dereceyiz
-
Samsun da olacağım da 30 undan 4 üne kadae herhangi bir kar yağışı mümkün mü o tarihlerde ?
-
Şimdiden %20lere tırmandık
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Tekrar yoğun kar başladı
-
- Resmi Gönderi
Semih Ö. sahilde kar var mı
-
Semih Ö. sahilde kar var mı
Var beyazladı çoğu yer
-
- Resmi Gönderi
Batı Karadeniz sahiller de nem ve dikey hareket sayesinde kar alıyor. 120-130 rakım üstü yağış anında düşen sıcaklıkla yeniden yağış durulana kadar tutan bir kar görebilir. 0 rakımda ise sıcaklık 3 derecelerde, şakır şakır yağmur yağıyor olabilir o bölgeye.
-
Batı Karadeniz sahiller de nem ve dikey hareket sayesinde kar alıyor. 120-130 rakım üstü yağış anında düşen sıcaklıkla yeniden yağış durulana kadar tutan bir kar görebilir. 0 rakımda ise sıcaklık 3 derecelerde, şakır şakır yağmur yağıyor olabilir o bölgeye.
Ben 120 rakımdayım yoğun kar var beyazladı
-
- Resmi Gönderi
Ben 120 rakımdayım yoğun kar var beyazladı
Erir muhtemelen
-
Erir muhtemelen
Ben gözümü 10 şubata diktim -46 500 hpa da 17 Ocağın 2 katı yükleniyor
-
- Resmi Gönderi
Ben gözümü 10 şubata diktim -46 500 hpa da 17 Ocağın 2 katı yükleniyor
Ahahahah sinoptik batı karadeniz için yine biçilmiş kaftan olur mu bakacağız ama daha sistem var mı yok mu o bile net değil. Modeller ağırlıklı olarak avrupa diyor.
-
Ahahahah sinoptik batı karadeniz için yine biçilmiş kaftan olur mu bakacağız ama daha sistem var mı yok mu o bile net değil. Modeller ağırlıklı olarak avrupa diyor.
Benim düşüncem bize geleceği bu sistemin Şubatı boş geçiren bir Karadeniz bir marmara mantıklı gelmiyor
-
- Resmi Gönderi
Benim düşüncem bize geleceği bu sistemin Şubatı boş geçiren bir Karadeniz bir marmara mantıklı gelmiyor
Duygusal yaklaşıyorsun tabi sinerji önemli umarım öyle olur
-