Acayip kar yağıyor maşallah
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Tokatta yağmadı bu sistem
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
mahsur kaldım yardım edin Zonguldakli67 Semih Ö. ??
-
mahsur kaldım yardım edin Zonguldakli67 Semih Ö. ??
=D
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. bu sene sizin kışınız oldu valla :D
-
Hayırlı Olsun :D
-
maşallah çok güzel yağdı bu kadar beklemiyordum bu sistemde açıkçası
-
maşallah çok güzel yağdı bu kadar beklemiyordum bu sistemde açıkçası
Bizim burda 1.5 saattir yağmıyır
-
Bizim burda 1.5 saattir yağmıyır
Radar takibi yap karadenizde kütle oluşuyor
-
- Resmi Gönderi
Kar alanlara hayırlı olsun.
Darısı Herkese inşallah
-
Lapa Lapa yağıyor ben bu kadar iri ve iyi bir karın yağacağını hiç düşünmemiştim görsel bir şölen
-
Maşallah yaa
-
Bölgemizden bazı şehirlerimizden güncel diyagramlar 12 Şubat adına düşüş senaryolarda gözler önüne seriliyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bölgemizden bazı şehirlerimizden güncel diyagramlar 12 Şubat adına düşüş senaryolarda gözler önüne seriliyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -