- Resmi Gönderi
Bölge adına çok beğendim. Orta ve doğusu daha şanslı durdu bu güncellemede. Kıyılar sınırda falan değil baya baya kar alacak gibi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBölge adına çok beğendim. Orta ve doğusu daha şanslı durdu bu güncellemede. Kıyılar sınırda falan değil baya baya kar alacak gibi.
Umarım kar yağar.Merakla takipteyimm
Bölge adına çok beğendim. Orta ve doğusu daha şanslı durdu bu güncellemede. Kıyılar sınırda falan değil baya baya kar alacak gibi.
İnşallah Karadeniz kıyıları istediği yağışa kavuşur. Özellikle orta ve Doğu Karadeniz bölgeleri.
doğu karadenizi 300h dan sonra gömüyor resmen ama 300h a kadar orta karadeniz kıyı kesimleri çok sanşlı
Yağış işi çok değişkendir. Hele bi garantileyelim radar takipleri yaparız. Samsundan Artvine umarım herkesi memnun eder. Batı karadenizi zaten konuşmaya gerek yok onların yüzü her zaman güler
Yağış işi çok değişkendir. Hele bi garantileyelim radar takipleri yaparız. Samsundan Artvine umarım herkesi memnun eder. Batı karadenizi zaten konuşmaya gerek yok onların yüzü her zaman güler
Onlar almasa da olur. =D
Çıkacak olan kar haritası muazzam olabilir bölge adına
Umarım kar yağar.Merakla takipteyimm
Sadece Karadeniz veya belli bir iki bölge olmasın inşallah.Yurt sistemi olsun, bekliyoruz hemde en iyisini.
Umarım öyle olur. Bütün ülkeye yağmasını isterim tabiki. Karadenizde yaşadığım için bir tık daha onu merakla takip ediyor olabilirim ?
Gfs sabahki gem e benzedi Karadeniz adına daha da güzelleşecek
Sanırım sistem netleşene kadar uyku tutmayacak ?
Dumanlı dersin he ?