Samsun merkezdeki arkadaşlar bu sefer izlemek yok şehirler arasında kar açışından minumum farklar olacak eğer sistemimiz gelirse.Takibe devam.Dahada güzelleşecek inşallah.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Trabzona da beklerim ?
-
şey çok hoş ya 378 saat varken sistem ilk tohumlarını atarken biraz istikrar etmesini bekledim endeksler de uyunca çevreme 12 gün önceden kar geliyor dedim bakalım umarım bekleneni verir artık
-
şey çok hoş ya 378 saat varken sistem ilk tohumlarını atarken biraz istikrar etmesini bekledim endeksler de uyunca çevreme 12 gün önceden kar geliyor dedim bakalım umarım bekleneni verir artık
İnşallah Hocam.
-
Trabzona da beklerim ?
En şanslı yerlerden biri.
-
SAMSUN diyagramı mükemmel çıkmış
-
SAMSUN diyagramı mükemmel çıkmış
Off hay maşallah harika görüntüler bu kez geliyor ❄?
-
Giresun için de güzel çıkmış ama bir yorum olsa fena olmaz
-
Bolgem yine soğuk sıkıntısı Çekicek galiba
-
Sistem yakınlaşınca hocalarımız yorumlar mustafa28 ben onu bekliyorum
-
Giresun için de güzel çıkmış ama bir yorum olsa fena olmaz
Yorum için daha erken arkadaşlar. Gfs ve Ecmwf hala mutabık değil.
-
ecfm sistemi vermiyor bu aksam düzelmesi lazim
-
ecfm sistemi vermiyor bu aksam düzelmesi lazim
Konumum için , kartopu oynayacak, yapacak kadar kar yağsın yeter. Bence temennimiz bu yönde olmalı, azı bulamayan çoğu hiç bulamaz arkadaşlar.
-
Konumum için , kartopu oynayacak, yapacak kadar kar yağsın yeter. Bence temennimiz bu yönde olmalı, azı bulamayan çoğu hiç bulamaz arkadaşlar.
Benim konumum adına pek bir beklentim yok hocam hava da ancak görürüm ama olsun güzel kar alan yerler olacak
-
Benim konumum adına pek bir beklentim yok hocam hava da ancak görürüm ama olsun güzel kar alan yerler olacak
Yağış olursa farklı şeyler konuşuruz Serkancığım.
-