Kardesim hergunceleme batiliyor böyle devam ederse bizde malesef boş gecebiliriz
Eps ler mukemmel bi yere gitmez sistem sakin ol relax
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKardesim hergunceleme batiliyor böyle devam ederse bizde malesef boş gecebiliriz
Eps ler mukemmel bi yere gitmez sistem sakin ol relax
bu batilar marmara ve bati karadeniz sevinir ben izlerim alıştık artık. Soğuğu biz çekeriz. Yeter ulan yeter
Hocalardan birisi açıklık getirse iyi olur böyle olması modellerin akla mantığa aykırı niye böyle bişey deniyorlar milleti sonuna kadar üzüp sonunda mı verecek ne yapacaksa artık
bu batilar marmara ve bati karadeniz sevinir ben izlerim alıştık artık. Soğuğu biz çekeriz. Yeter ulan yeter
Ne yazak ki katılıyorum.En güvendiğim sistem buydu oysa ki
Arkadaslar durum Ecfm var daha kısa vadede ecfm daha basarili
Vallahi hevesim kalmadı artık daha da model takibi yapmam Ecmwf de batılı gelirse
Batı ve orta karadenizi gömdü. Ordu dahil doğu taraf izler. Şu anlık görüntü bu.
Batı ve orta karadenizi gömdü. Ordu dahil doğu taraf izler. Şu anlık görüntü bu.
Hocam tek korkumuz her güncelleme batiliyor karadeniz olarak sadece Batı karadenizi izlemek
hocam yakın vadede en tutarlı modeller ecm ve icon değil mi
Arkadaşlar şunu unutmayalım bir güncellemeyle sevinip bir güncellemeyle isyan etmek olmaz. Sabırlı ve temkinlice model takibine devam. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Gönderen Allah ne gönderirse şükür edelim. İsyan bize göre değil.
hocam yakın vadede en tutarlı modeller ecm ve icon değil mi
İcon en iyisi diyorlar
arkadaşlar ne kadar istiyorsunuz 1 metre mi ? Ben 3 senedir yerde 10cm kar goremedim 10cm e raziyim biraz şukredin lutfen hic gelmeyedebilirdi
Vallahi hevesim kalmadı artık daha da model takibi yapmam Ecmwf de batılı gelirse
Sen paylaşılanı görmedin galiba sistemin Doğulama ihtimali var diye biliyorum
Arkadaşlar tahminci değilim. Gördüğüm ve anladığım kadarıyla yorumlamaya çalışıyorum. Ordu ve doğusuna soğuk giremedi o yüzden böyle oldu. Değişir mi ihtimal var ama bir o kadar da zor.
Belki de bölge için en sıcak senaryodur