fevzi burak hocam samsun kurtardı bu güncellemede gömüldü yine siz ne diyorsunuz?
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
İstanbul bu sene sibirya oldu
-
tokat olarak ben ağzımın payını aldım bundan böyle model takip etmeyecegm. Yeter ulan yeterrrtttt. Hep.mutlu ediyor sonra üzüyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Önceden uçan Samsun ile Trabzon arası şimdi boş
-
Arkadaş Doğu Karadeniz’le Batı Karadeniz sanki ayrı yerler
-
Arkadaşlar Ecfm görelim bence öyle uzulup sevinelim
-
Arkadaşlar Ecfm görelim bence öyle uzulup sevinelim
evet arkadaşlar daha ecm var
-
la öğlen 1 metre veriyordun 5 saate Ne değişti abi ya ne değişti? Madem fazla bir halt olmayacak ne diye 1 metrediyorsun? Ulan gfs moral bırakmadın be
-
- Resmi Gönderi
Ne bir güncellemeyle sevinin ne de bir güncellemeyle üzülün.
Şu da bir gerçek ki batılama trendi var modellerde.
Nasipten öte yok.
-
İnşallah düzelir ECM daha ne diyeyim
-
Ben artık ümidimi kestim turkiyenin her yeri sevinsin biz üzülelim resim bekliyorum... Ne diyim
-
Batilaya Batilaya İtalya'ya verecek utanmasa gfs bence Ecfm görelim ben Ecfm kısa vadede gfs çok iyi
-
- Resmi Gönderi
Cuma günü tekrar bakılır, tartılır artık az çok fikir sahibi olunur.
-
Batilaya Batilaya İtalya'ya verecek utanmasa gfs bence Ecfm görelim ben Ecfm kısa vadede gfs çok iyi
Ecm de çöp çıkar umut yok
-
orta ve doğu karadeniz için en büyük felaket senaryosu oldu şehrim içinse en kötü olay oldu örtü olmaz bu şekilde gelirse görsel olur geçer batı karadeniz ve marmara bölgesi için iyi oldu nasipte yokmuş bu sistemin siklonik bir sistem olacağı yüksek bir ihtimal oldu ve işin içinde siklon olacağı için değişime çok açık bir sistem haline geldi.
-