Trabzon son durum nedir?
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Son güncellemelere göre kar haritaları paylaşıldı.
-
- Resmi Gönderi
ecmwf samsun diyagram linki atarmisiniz
ecmvf
https://www.ecmwf.int/en/forecasts/c…key&altitude=14
Gfs
-
Arkadaşlar diyagramda ana çıktı italya tarafı için en soğuk senaryo bizim içinse sıcak çıktı oldu hatta diyagramda sabaha göre iyiye gitme var ana senaryo kötü olsa da epsyi çok beğendim
-
ecmwf 144h sapma haritası italya tarafı için hayli yüksek
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da örnek olsun diye samsun diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Trabzon son durum nedir?
Yarın akşam ya da Cum'â sabahı netleşir. Ecmwf modeli en sıcak çıktıyı verdi. Takipteyiz.
-
Fevzi Burak hocam eline sağlık.
-
O değil de ecmwf en sıcak çıktıyı sunmasına rağmen kar haritası baya iyiydi
-
- Resmi Gönderi
Eps de kar haritasında çok iyi çıktı aslında bölge geneli açısından. Ana modelleri de biraz doğulatabilirsek hayırlısıyla.
-
Kendi adıma konuşayım bilmediğim için soruyorum ecmwf sıcak çıktı neden verdi? Ne anlama geliyor tam olarak? Nasıl bir çıkarım yapılmalı böyle durumlarda? Hep bu şekilde mi işler süreç? Çaylağız buralarda bir şeyler öğreneyim istiyorum ?
-
Kendi adıma konuşayım bilmediğim için soruyorum ecmwf sıcak çıktı neden verdi? Ne anlama geliyor tam olarak? Nasıl bir çıkarım yapılmalı böyle durumlarda? Hep bu şekilde mi işler süreç? Çaylağız buralarda bir şeyler öğreneyim istiyorum ?
Hocam bizi yemlemiyorsunuz değil mi?
-
- Resmi Gönderi
Kendi adıma konuşayım bilmediğim için soruyorum ecmwf sıcak çıktı neden verdi? Ne anlama geliyor tam olarak? Nasıl bir çıkarım yapılmalı böyle durumlarda? Hep bu şekilde mi işler süreç? Çaylağız buralarda bir şeyler öğreneyim istiyorum
Onlarca senaryo var modellerin yürüttüğü. Arasından seçilen soğuk öngören veya sıcak öngören veya Orta halli bir sistem öngören senaryolar var.
Söyle gelirse böyle gider ve böyle biter gibi varsayım da diyebiliriz.
Bu akşam ecmwf bir sıcak senaryo işlemiş onun gidişatını da bizlere sunmuş.
-
Eps de kar haritasında çok iyi çıktı aslında bölge geneli açısından. Ana modelleri de biraz doğulatabilirsek hayırlısıyla.
Olacak olacak inşallah. Ülke adına efsaneyi yaşayacağız. Allah'ın izniyle.
-
Aksam ki guncelleme kabus gibiydi
-
GÜZEL BEYAZ GÜNLER GÖRECEĞIZ ARKADAŞLAR ❄❄❄❄❄❄❄
-