- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
GFS her güncellemede fazlaca değişiyor daha kendiyle mutabık değil
Samsuna verilen total snowu her türlü 2 ye bölün soğukla çakışmama ihtimaline karşı ona rağmen güzel örtü oluşuyor tabiki şansta lazım dekler de var işin içinde
Samsunda rüzgar faktörü devreye girecek. Fevzi Burak hocam bunu detaylı açıklar sizlere.
Samsuna verilen total snowu her türlü 2 ye bölün soğukla çakışmama ihtimaline karşı ona rağmen güzel örtü oluşuyor tabiki şansta lazım dekler de var işin içinde
Hocam 1 metre yakın kar vermiş 2 bolsek bile fazlasiyla yeter
Samsunda rüzgar faktörü devreye girecek. Fevzi Burak hocam bunu detaylı açıklar sizlere.
Her Cikti en az 100 cm 20 ye okeyim ben
Hocam bu GFS nin sistemi daha çok değişir
Gfs’ye inanmayın, Gfs’siz kalmayın
Bu gidişle 12h kala takla atar bu dansöz model takmayın değişir bu yağışlar iyi geceler herkese
Bence Samsun inş yasamazda soğuk sikintisi yasarsa bile Doğu ilçeleri olur gibi dusunuyom
Samsun'lu arkadaşlar gördüklerinize inanamadığınız için bölme çıkarma işleminize girmişsiniz ?yeni bir Samsun rekoru gelebilir.Üstelik çoğu modeller bu konuda mutabık.
Ne gelirse bize geliyor zaten :D
Samsun'lu arkadaşlar gördüklerinize inanamadığınız için bölme çıkarma işleminize girmişsiniz ?yeni bir Samsun rekoru gelebilir.Üstelik çoğu modeller bu konuda mutabık.
Sicaklik sikintisi var dostum
Ne gelirse bize geliyor zaten :D
ECMWF güzel verdi 50 cm verdi yanılmıyorsam biri beni doğrulasın
Bu gidişle 12h kala takla atar bu dansöz model takmayın değişir bu yağışlar iyi geceler herkese
Pek begenmedin gibi
Pek begenmedin gibi
Pandora hocanın dedigine katılıyorum gfsye güven olmuyor artık