#ErenKISMET Sistemi Şimdigörü ve Soru-Cevap
Hadi hayırlı olsun
Can abi cok buyuk emek veriyorsun senin hakkın ödenmez herkez adına ben çok teşekür ederim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur#ErenKISMET Sistemi Şimdigörü ve Soru-Cevap
Hadi hayırlı olsun
Can abi cok buyuk emek veriyorsun senin hakkın ödenmez herkez adına ben çok teşekür ederim
sıcak hava sol tarafımızdan yukarı çıkarken soğukları bize indirdi
valla can abi kactane harita attiysa Samsun gömülmüş
Dek sow izlersin malesef Vezirköprü öyle bir şansımız yok
Sistemde yüksek seviye rüzgarları yıldız ve karayel gözüküyor. Vezirköprü tarafları merkezden çok daha kar alıyor içini rahat tut orada soğuk problemi olmaz her türlü kıyıdan iyi olur bence. rüzgar yıldız oldu mu zaten Samsun sistem yıldızı oluyor
Sistemin yıldız şehirleri günlerdir Samsun Ordu Giresun oluyor. Yavaş yavaş hayırlı olsun diyebiliriz.
sıcaklar biraz daha yükselirse belkide morlar be gelir
Sistemin yıldız şehirleri günlerdir Samsun Ordu Giresun oluyor. Yavaş yavaş hayırlı olsun diyebiliriz.
Hocam güzel olucak inş artık radikal bir degişim olmazsa
çok şükür 15-20 arasına raziyim 2016 yilbasindan beri kar goremedik yeter ki yerde ayakkabi boyu örtu biraksin fazlasinda inanin gözüm yok çok şükür Allah'ım
çok şükür 15-20 arasına raziyim 2016 yilbasindan beri kar goremedik yeter ki yerde ayakkabi boyu örtu biraksin fazlasinda inanin gözüm yok çok şükür Allah'ım
2019 gormustum bende 2 yildir hasret kaldık 15 cm yeterli benim için
Giresun merkezde var mı köyler mi
Allah izin verirse her yerinde var
Giresun merkezde var mı köyler mi
Trabzon hüsran mı yine
Allah izin verirse her yerinde var
He o zaman daha iyi :'D
Trabzon hüsran mı yine
Hepimizi tatmin edecek kadar yağması dileğiyle.
arkadaş üstümüzde bekliyor morlar inceler ne güzel olacak