ECMWF güncellemesi her zaman ki gibi önemli hale geldi
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
ECMWF güncellemesi her zaman ki gibi önemli hale geldi
Hergun önemli geçen seneki 2 haftalik virüs işine döndü bu saatten sonra bariz fark olmaz ecm de aynı bu şekil gelir
-
San ki bize geliyor yine 30 unda filan
-
Hergun önemli geçen seneki 2 haftalik virüs işine döndü bu saatten sonra bariz fark olmaz ecm de aynı bu şekil gelir
Furkan MGM Samsun ilcelerine yoğun kar ikonu koymuş Merkez ne durumda
-
Bakmadim ki namazdaydim birazdan bakicam
-
Kky vermis normal sicaklik tutmuyordu fakat ögleden sonra yıkılir buralarda önemli degil vermesin o pazartesi ögleden sonra beyaz hasret son bulacak insallah ❄
-
Kky vermis normal sicaklik tutmuyordu fakat ögleden sonra yıkılir buralarda önemli degil vermesin o pazartesi ögleden sonra beyaz hasret son bulacak insallah ❄
Aynen öyle aksiyon basliyor
-
cm hesabı için erken arkadaşlar15 16sı çözülemedi hala tam olarak ecmwf ısrarcı gfs değişik şeyler deniyor akşamki ecmwf aynı sinoptiği verirse akşam cm hesaplarına girilebilir.
-
bu sistemi gfsden takip etmek hata olur samsun diyagramında bu gece -10luk senaryo var mesela ecmwf daha tutarlıdır akşamı bekleyelim biraz daha sabır
-
bu sistemi gfsden takip etmek hata olur samsun diyagramında bu gece -10luk senaryo var mesela ecmwf daha tutarlıdır akşamı bekleyelim biraz daha sabır
katılıyorum abi
-
Doğu Karadeniz gümbür gümbür geliyor ?
-
Bolu merkez anlık çok güzel kar yağışı var.
-
Doğu Karadeniz gümbür gümbür geliyor ?
Temkinli olalım, inşallah istediğiniz kar yağışlarını alacaksınız. Fevzi Burak hocamızı takip edin.
-
hafif doğulasa gfsde çok iyi
-
gfs hala oynak güncellemeler verirken ecmwf daha sabit güncellemeler veriyor akşam bakacağız
-