Sadece pazar günü 50 cm kar diyor uzmanlar B.Karadeniz adina
Pazar günü sıcaklıklar kar için yüksek değil mi?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSadece pazar günü 50 cm kar diyor uzmanlar B.Karadeniz adina
Nasip kismet paya ne düşerse lakin Gem gibi gelirse ki inşallah öyle gelir Zonguldak ve cevresine ciddi bir kar diyor yaklaşık 150-185 mm diğer iki modelde en geç yarın artık yavaş yavaş ortayı bulur diye düşünüyorum
eps öğlen güzel diyorlar
100 rakım üstü için yeterli olacak gibi öğlen bir ihtimal sulu kar sonra tekrar kara döner 250 rakımda sıkıntı olmaz
Nasip kismet paya ne düşerse lakin Gem gibi gelirse ki inşallah öyle gelir Zonguldak ve cevresine ciddi bir kar diyor yaklaşık 150-185 mm diğer iki modelde en geç yarın artık yavaş yavaş ortayı bulur diye düşünüyorum
Rüzgarlar avantajımıza mı?
serkan mgm vezirköprüye 2 gün yoğun kar verdi
Belediye 3 defadır anons yapıyor 50 cm üzeri yoğun kar diyor bakalim akşama umarım modeller daha olumlu cikar
Ocak sistemindeki karin coğunu tam ümitsizlige kapildiğimizda bir gece 3 4 saatte almistik
Belediye 3 defadır anons yapıyor 50 cm üzeri yoğun kar diyor bakalim akşama umarım modeller daha olumlu cikar
Layn 1 hafta yoğun kar yağacak sen neyin olumlu çıkmasını bekliyon hala bu akşam saat 6 ile 9 arasında bile kar bekliyorum ben çoğu yerde
İnşallah elektrik su bakimindan bir sikinti yaşanmaz
Ocak sisteminde il genelinde çok sikinti yasandi çaycumada 1 hafta elektrikler kesikti
Valla Zonguldagin değişmeyen gerçeklerinden biri merkezde bile kaç gün sular elektrikler kesikti köylerde ulaşım iletişim herkes ailesinden habersizdi karın keyfi böyle bazen eziyete dönüyor
Layn 1 hafta yoğun kar yağacak sen neyin olumlu çıkmasını bekliyon hala bu akşam saat 6 ile 9 arasında bile kar bekliyorum ben çoğu yerde
Bu saatten sonra takip beklenenden daha iyi gidiyor gördüğüm model falan salla bu saatten sonra sıcaklık beklenenden iyi yagisda Karadeniz sıcak arka arkaya dekler vurucak önce siklon sonra dek
Valla Zonguldagin değişmeyen gerçeklerinden biri merkezde bile kaç gün sular elektrikler kesikti köylerde ulaşım iletişim herkes ailesinden habersizdi karın keyfi böyle bazen eziyete dönüyor
Aynen oyle bi aksaklik olmamasi cok zor
Batı karadeniz bölgesinde "şuanki" verilere göre hiçbirimizin üzülmesini gerektirecek bir durum yok. Batı karadeniz balkanlardan gelen sistemlerde coğrafi olarak mantıken orta ve doğu karadenize göre daha şanslıdır, bunu bilmek için kahin olmaya falan gerek yok.