Fevzi Burak hocam ecmwf ye gore carsamba gunu samsunda cok guzel örtü olacagi goruluyor doğruluk payi nedir sizce ?
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Bir sorum olucak zonguldak icin dek şansı azaliyor gibi nasıl değerlendirirsiniz
-
Fevzi Burak hocam ecmwf ye gore carsamba gunu samsunda cok guzel örtü olacagi goruluyor doğruluk payi nedir sizce ?
Salı günü örtüden ne koparırsak kar çarşamba günü erimeden iyi kar olacak gibi duruyor 18i sabahına kadar
-
tokat erbaa nasil görünüyor tahminlere göre
Erbaayı incelemedim ama siklonik yağışlarda tokat çok iyi konumda kalıyor sağlam örtü alacaktır
-
Bu arada samsun merkezde kky var
-
Erbaayı incelemedim ama siklonik yağışlarda tokat çok iyi konumda kalıyor sağlam örtü alacaktır
Ya ben siklonik yağış falan hiç anlamıyorum ne oluyor yani kısaca acıklarmısınız normal kar haritasından daha fazla ihtimali mi var yani Teşekkürler
.
-
Bir sorum olucak zonguldak icin dek şansı azaliyor gibi nasıl değerlendirirsiniz
Fevzi Burak hocam ne düsünüyosunuz
-
Ya ben siklonik yağış falan hiç anlamıyorum ne oluyor yani kısaca acıklarmısınız normal kar haritasından daha fazla ihtimali mi var yani Teşekkürler
.
kısa sürede etkili yoğun kar yağışları olur genelde ülkemizin iç kesimleri bu tarz yağışlarla kar alırlar
-
Fevzi Burak hocam ne düsünüyosunuz
kar haritalarına baktığımda denizde gözüken kar miktarında bir tık azalma var gibi duruyor ama yine de tatminkar örtü alacaksınız
-
Fevzi Burak Hocam Tokat merkez nolur
-
Bu arada samsun merkezde kky var
Atakum yıldızları sayıyor
-
Zonguldak merkez için bu sistem nasıl olur bilgi verırmısınıZ
-
Atakum yıldızları sayıyor
Ben Atakum 100rakimdayim kky vardi
-
Fevzi Burak Hocam Tokat merkez nolur
Güzel örtü alacak gibii duruyor cm işine girmek istemiyorum ama siklonun yeri güzel sağlam kar alacaksınız gibi duruyor
-
Güzel örtü alacak gibii duruyor cm işine girmek istemiyorum ama siklonun yeri güzel sağlam kar alacaksınız gibi duruyor
teşekkür ederim hocam
-