Doğula, doğula , sistem sıyırıp geçiyor.
İlk sistem icinmi hocam dediginiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDoğula, doğula , sistem sıyırıp geçiyor.
Mithatpasada oturdum eskiden ilkokulun oralarda Cami var Dagyolu sokak tarafinda
büyük ihtimal görsem tanırım seni biliyosun zonguldak küçük yer
Arkadaslar tanışma konusunu sohbet konusunda halletseniz
Doğula, doğula , sistem sıyırıp geçiyor.
sıyırıp geçiyor derken hocam yani kar ihtimali düşüyor mu demek istediniz?
Bende sizi tanırım muhtemelen hocam Dediğiniz gibi küçük yer Zonguldaklilar fazla bu forumda tekrardan hosgeldiniz foruma
Doğu Karadeniz sıkıntıya girdi, soğuklar tam girmiyor. Onu demek istedim. Neyse zaman var bakalım değişir inşallah. 2. İnen soğuklar baya doğulu onu demek istedim.
Doğu Karadeniz sıkıntıya girdi, soğuklar tam girmiyor. Onu demek istedim. Neyse zaman var bakalım değişir inşallah. 2. İnen soğuklar baya doğulu onu demek istedim.
Sabah değişir hocam gfs inş ecmf bakmak daha iyi sanki artik
Bende sizi tanırım muhtemelen hocam Dediğiniz gibi küçük yer Zonguldaklilar fazla bu forumda tekrardan hosgeldiniz foruma
instagram kullanıcı adım bu kullanıcı adıyla aynı bi istek atın isterseniz belki tanışıyoruzdur
sıyırıp geçiyor derken hocam yani kar ihtimali düşüyor mu demek istediniz?
Bizlik bisey yok suanlik hocam klasik gfs muhtemelen ya ecmwf ya gem gibi gelecektir Zonguldak adına genelde o iki model bildi fena değil o iki model 18 ocak 2021ide bilen gem ve ecmwf idi gfs sınıyor bizi sadece
Forumumuzda özel sohbet bölümü mevcut, oradan devam edebiliriz dostlar. Güncelleme vakti çok meşgul etmeyelim konumuzu.
Olur hocam siz nickinizi atin
Olur hocam siz nickinizi atin
erencrk67
Sabah değişir hocam gfs inş ecmf bakmak daha iyi sanki artik
Valla Hocam bizde bu tatminsizlik olduğu sürece, farklı şeylere dönüyor. Tek güncelleme ile yıkmam yakmam da , tatmin olmak şükretmek lazım. Özellikle Batı Karadeniz'li arkadaşlar.
Valla Hocam bizde bu tatminsizlik olduğu sürece, farklı şeylere dönüyor. Tek güncelleme ile yıkmam yakmam da , tatmin olmak şükretmek lazım. Özellikle Batı Karadeniz'li arkadaşlar.
Onda haklısın hocam 20 30 cm burun kivirir olduk
Attim hocam