Giresunun doğusu için çok kötü oldu. Ecmwf’i beklemek gerek.
Giresun kurtarıp duruyor benim için iyi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGiresunun doğusu için çok kötü oldu. Ecmwf’i beklemek gerek.
Keşke az alsak da her yer eşit alsa.
GFS Yine verecek gibi soğukları bize eğer verirse ve böyle devam ederse güzel soğuklar artarsa daha da güzel
Gem modeli gayet güzel çıktı ve istikrarını korudu. Dilerim ki Ecmwf çıktısı buna benzer çıkar.
Giresunun doğusu için çok kötü oldu. Ecmwf’i beklemek gerek.
giresun merkez kesin kurtarırmı
Maşallah burada mesaj takip etmek zor.Az mesaj edin böyle nasıl bakacaz ?Mesaj limiti edek en iyisi o,yoksa yetişmek imkansız
Gem modeli gayet güzel çıktı ve istikrarını korudu. Dilerim ki Ecmwf çıktısı buna benzer çıkar.
ECMWF önemli değil mi yakın vadede zaten hocam
Whisper buradayız evelallah abim
giresun merkez kesin kurtarırmı
Meteorolojide kesinlik yok ama vade yaklaştı yarın ki güncelleme de belli olabilir
Bu siklonu sevdim İtalya’da patladı ama bize doğru gelmeye devam ediyor ben İtalyan olsam çıldırırdım şimdi
Halitaydemir 47 mm verdi gfs 16-17 si için abi arkamıza yaslananın artık
Batı Karadeniz olarak sıradan Bı sisteme iyice döndü yeni guncellemede denk falan yok sanırım 10 15 cm alırsak ıyı Zonguldak merkez olarak
Batı Karadeniz olarak sıradan Bı sisteme iyice döndü yeni guncellemede denk falan yok sanırım 10 15 cm alırsak ıyı Zonguldak merkez olarak
arkadas sen neyin kafasi ya bati karadeniz zaten aliyor karistirma oralari bolge doguyu kurtarmaya calisiyor
Yalnız 26 sındaki zamanda bu soğuk hava
4-5 güncellemedir Doğu Karadeniz’den iniyor
Gem baba napmış öyle ya 85 90 cm 23 şubata kadar