Belki bir mucize olur. Üzülmeyelim şimdiden ?
Her güncellemede başka güncellemeye ümit bağlamak hasta etti diyorum daha bakmayacam yok gene baka biliyom
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBelki bir mucize olur. Üzülmeyelim şimdiden ?
Her güncellemede başka güncellemeye ümit bağlamak hasta etti diyorum daha bakmayacam yok gene baka biliyom
Kar sevdası böyle birşey ? İçinden gelmezse elinden gelir bir bakmışsın bakıyorsun ?
Kar sevdası böyle birşey ? İçinden gelmezse elinden gelir bir bakmışsın bakıyorsun ?
Aynen öyle valla birkere de hiç parçalanmadan - 24 lük soğuk inse telefonları bırakıp saatini beklesek hayal ama belki ölmeden görürüz. :'D
Düzceden gol haberi geldi yağmur başlamadan kar direkt başlamış en geç 20 dkya zonguldakta direkt kar beklitorum
Merhaba biraz sayfayı okudum ama Trabzon karlı gösteriyor yağmayacak mı ?
Fevzi Burak hocam samsun ilkadım için kaç cm öngörüyorsunuz veya minimum kaç yağar
Düzceden gol haberi geldi yağmur başlamadan kar direkt başlamış en geç 20 dkya zonguldakta direkt kar beklitorum
Denizin üstü cok acik ama
Sorun yok radar dolmaya başladı birazdan başlar
alaplı şuan 2.2 derece normal mi acaba ?
Batı karadeniz için sistemimiz hayırlı olsun. Artık radar takibi yapabilirsiniz sizler.
Orta ve Doğu Karadeniz olarak model takibine kısa bir süre daha devam
Normal tüm zonguldakta bu gece başlar
Konumumda kar başladı
Zonguldaktan her an gol haberi gelebilir
şuan hafifte olsa kar atıyor konumumda