heralde hic bukadar yağmur yağmamıştır zonguldaka ???
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Zonguldak için asıl beklenen kar yarın sabah erken saatlerden itibaren başlıyormuş. Zonguldaklı arkadaşlar fazla mı sabırsız ? Fazla mı isyancı ?
-
Zonguldak için asıl beklenen kar yarın sabah erken saatlerden itibaren başlıyormuş. Zonguldaklı arkadaşlar fazla mı sabırsız ? Fazla mı isyancı ?
Galiba ?
-
Ne cepheymiş be bitmek bilmedi cidden bizim sefirimiz dektir cephe falan hikaye inşallah dek şov olur bu sistemdede ?
-
Cephe sıcaklığı yükseltiyor yoksa sorun yok
-
- Resmi Gönderi
Demek ki bu cephe sabaha karşı geçecek. En basit telefon uygulamaları bile böyle diyor. Sabah erkenden kalkın ve keyfini sürün. Bu kadar isyankar olmayın.
-
- Resmi Gönderi
Zonguldak sabah 4 ü beklesin?
-
- Resmi Gönderi
En geç 6 gibi artık başlarsınız.
-
- Resmi Gönderi
Samsun için P.tesi öğlen ve perşembe sabah erken saatlere kadar,
Ordu için P.tesi gece ve perşembe sabah saatlerine kadar,
Giresun için P.tesi gece yarısından Perşembe sabah saatlerine kadar
olmak üzere ciddi bir yağış gözüküyor.
Hepimize hayırlı olsun. Rabbim herkese gönlündeki versin. Dilerim tüm bölge tatmin edici kar alır.
-
Demek ki bu cephe sabaha karşı geçecek. En basit telefon uygulamaları bile böyle diyor. Sabah erkenden kalkın ve keyfini sürün. Bu kadar isyankar olmayın.
İsyandan değil ama cephe yağışını sevmem hiç
-
Bide sıkıntı ilerde çocuklarıma torumlarıma anlatacağım bir sistem beklerken sistemin çöp olması moralimizi bozdu baya kar yağacak evet ama efsanelik bir durum yok neyseki bu sene kar gördük baya yoksa daha çok üzülürdüm
-
Agalar rizeden neden bahsetmiyorsunuz hiç
-
- Resmi Gönderi
Agalar rizeden neden bahsetmiyorsunuz hiç
Hocam seyirlik kalacak gibi duruyor maalesef. Umarım sürprizler olur. Güzel seyirlik kar olabilir.
Belirtmek isterim ki tahminci değilim. Sordunuz dilim döndüğünce anladığım kadarıyla yorumladım.
-
Hocam bizim mahalleye kaç cm yağar ??
-
Pandora Abi forumda gezerken sürekli allah sana sabır versin diyorum delirtiyorlar seni??
-