Ecmwf sabah güncellemesinde Trabzon Beşikdüzü nasıl durumda
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Ecmwf sabah güncellemesinde Trabzon Beşikdüzü nasıl durumda
Hocam yarın akşam saatlerinden itibaren yağışları kara çevirir çarşambaya kadar kar yağışı gözüküyor bakicaz artık öğle güncellemesi herşeyi belli edecek.
-
samsun merkezden gol haberi var ❄?
-
Hocam yarın akşam saatlerinden itibaren yağışları kara çevirir çarşambaya kadar kar yağışı gözüküyor bakicaz artık öğle güncellemesi herşeyi belli edecek.
ECMWF'nin öğle güncellemesini sadece aboneler mi görebiliyor
-
ECMWF sabah güncelleniyorsa biz neden öğlen akşam inceliyoruz ?
-
ECMWF'nin öğle güncellemesini sadece aboneler mi görebiliyor
Hayır herkes görebilir metrociel sitesine girip
-
Hayır herkes görebilir metrociel sitesine girip
Öğle güncellemesi paralı biliyorum ben sabah akşam meteociel de
-
Öğle güncellemesi paralı biliyorum ben sabah akşam meteociel de
Evet öğle güncellemesi ücretli
-
Kar yagiyor ama anlamadım küçük küçük dolu gibi
-
Fevzi Burak kara dönuyor 2 dk sonra gene yagmur oluyor yine kar yine yagmur sebebi nedir bunun ?
-
Fevzi Burak kara dönuyor 2 dk sonra gene yagmur oluyor yine kar yine yagmur sebebi nedir bunun ?
Akşam saatlerinden itibaren komple kara dönecek hava sıcaklığı ve nem oranı yetersiz şuan için
-
sicaklik 1.5 nem %95 şuan istanbulda sicaklik 1.1 nem %86 sanirim 0.7 derece daha sogumasi gerek havanin
-
sicaklik 1.5 nem %95 şuan istanbulda sicaklik 1.1 nem %86 sanirim 0.7 derece daha sogumasi gerek havanin
Şuan bizim burda acayip yağıyor zonguldakta yani ama hala şakır şakır su damlıyor çatılardan falan
-
Vezirköprülü arkadaşım cephe gelince başlayacak sizde samsundaki şuanki kar tamamen sürpriz konumum ilkadım 21m rakımdayız örtü oldu hafif.
deniz etkisi yağışlar nedeniyle oluyor samsundaki örtü cephede yaklaştı yavaş yavaş başlıyor genel olarak sistem
-
Trabzon ne durumda bilen var mı?
-