Serkann55 ne kadar uzaksın
100 km
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSerkann55 ne kadar uzaksın
100 km
Serkann55 Gelmez oraya.Sen deki napacan çok güzel birikim olur senin konumunda zaten
Serkann55 Gelmez oraya.Sen deki napacan çok güzel birikim olur senin konumunda zaten
Yok sadece sordum suan 5cm var ama ben merkezin kar almasını istiyom ordaki arkadaşlar çok beklediler onlardan gol haberi bekliyom
samsun 100rakımda daha demin indim 10cm var iyi tutmuş hala da yağıyor merkez nasıl?
Samsun bu daha bir şey değil daha şov başlamadı.İçiniz rahat olsun çok güzel kar yağışları alacaz rabbimin izniyle.Sağlıcakla kalın karın keyfini çıkarın.
Resmen Soğuk havanın nazını çekiyoruz 1 Mart için geliyorsan gel bu ne ya
Zonguldak 10 Temmuzda 1 metreye yaklaşmış deniyor
Mgm Trabzon’a yoğun kar verdi fakat saatlik olarak bakınca hep karla karışık,bunun mantıklı bir açıklaması var mı ??
Zonguldak 10 Temmuzda 1 metreye yaklaşmış deniyor
Yalan o. Sapça da 70 cm kar var şu anda.
samsun merkezde 1saat sonra cümbüş başlıyor
Zonguldak 10 Temmuz Anlık Durum böyleymiş
Yolda kalmazsak 1-2 saate çıkacağız foto atarım
Bugünkünu gösterdiği için olabilir mi az düşünün
dostum bende yağmasını istiyorum,ama salı akşama kadar gösteriyor saatlik
Rusya Soçi şehri yakınında oluşan 1010 luk hava basıncından dolayı trabzon hattından artvine kadar sıkıntı yaşayacağız, soğuk hava orada oluşan basınçtan ötürü sahil kesimlerine pek etki edemeyecek diye düşünüyorum. bence yağmurla geçer sistem çünkü yeterli soğuma olmayacak.
CAN sizce ne olur?
Agalar mgm doğu kardenize yoğun kar ikonu vermiş ama rize hariç . orasıda az çok etkilenir mi.