Atakum yağmur gösteriyor Ama kar başlar
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
giderek artıyor örtü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
dosya boyutu yuksek diyor ama direk yagmur yagiyor kar falan yok
-
dosya boyutu yuksek diyor ama direk yagmur yagiyor kar falan yok
ilginç. Merkeze de yağdığını duydum sistem şu anda yeni yeni giriyor zaten asıl kar akşam üstü başlayıp etkisini arttırarak devam edicek. Geceden sabaha kadar ise en kuvvetli olduğu zaman soğukta yeterli olur. Denize sıfır yerler her türlü kurtarır daha çarşamba dekler bile var
-
Yeşil kütle yaklaşıyor ❄
-
20 rakım yükseğe çıktım 15 cm kar var şaka gibi
-
Fevzi hocam çepe yagislari ne kadar sürecek Teşekkür ederim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kar sabahtan beri yağıyor burda ama tutmadı doğru dürüst çok ince ve orta kuvvette yağıyor
-
Kar sabahtan beri yağıyor burda ama tutmadı doğru dürüst çok ince ve orta kuvvette yağıyor
Burasida ayni yesil kutleyi bekliyorum yine yagmur yagarsa fos cikar
-
- Resmi Gönderi
Sistem samsuna oturuyor yavaştan. Doğuya doğru kayacak yavaş yavaş.
-
İnşAllah burayı es geçmezz
-
Sistem samsuna oturuyor yavaştan. Doğuya doğru kayacak yavaş yavaş.
Daha gelmedi ki otursun merkezde yagmur var hâlâ
-
Daha gelmedi ki otursun merkezde yagmur var hâlâ
*oturuyor yavaştan kelimesine dikkat edelim
-
*oturuyor yavaştan kelimesine dikkat edelim
Bir yere gidince oturuyorum yavaştan dersen oraya gitmiş oluyorsun.
-