Yalnız şunu söyleyebilirim cephe girişi biraz gecikti gibi duruyor kar alamayan iç kesimlerimiz beklesin
Trabzonun sahil kesmini bilhassa akçaabatı modeller hep yağmur olarak gösteriyor. Bu sistemde kar alamayacak mıyız?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYalnız şunu söyleyebilirim cephe girişi biraz gecikti gibi duruyor kar alamayan iç kesimlerimiz beklesin
Trabzonun sahil kesmini bilhassa akçaabatı modeller hep yağmur olarak gösteriyor. Bu sistemde kar alamayacak mıyız?
Yalnız şunu söyleyebilirim cephe girişi biraz gecikti gibi duruyor kar alamayan iç kesimlerimiz beklesin
bekleriz abi sence geç girmesi daha mı iyi
Tokatta bence gece 00.00da bulutlar turunculasir cephe yavaş yavaş girer. 1 buçuk gibi Tam üstümüze gelir. Cephe 1 saate burada
Şuan samsun 100rakimda tipi var 15cm olmuştur bakalım sabah ne kadar olucak
rakım 121 kar alabilecek miyiz yani örtü oluşma ihtimali var mıdır Trabzon adına
Saat 23.10 çok az kaldı 1 saate gelecek Tokatli6060
Saat 23.10 çok az kaldı 1 saate gelecek Tokatli6060
Batılı geldi çok daha iyi daha çok gömer
Şuan bulunduğum yer Giresun Gedikkaya sahile çok uzak sayılmam ve kar şu an tipiye döndü sabah bembeyaz bir günle uyanmak dileğiyle
Şuan bulunduğum yer Giresun Gedikkaya sahile çok uzak sayılmam ve kar şu an tipiye döndü sabah bembeyaz bir günle uyanmak dileğiyle
Sahilde kky
Batılı geldi çok daha iyi daha çok gömer
Bi başlasa artık ya. Nasıl batılı geliyo kral? Ankara tarafından mi yoksa kastamonu tarafından mi?
Sahilde kky
fazla uzak sayılmam derken o kadar sahilde de değilim sabaha güzel bembeyaz bir güne uyanmak istiyorum
Kar yağışı hafiften başladı
Bi başlasa artık ya. Nasıl batılı geliyo kral? Ankara tarafından mi yoksa kastamonu tarafından mi?
ankara galiba
Ben bu radardan bi halt anlamadım. Bu radar mi 40 cm kar bırakacak. Çok az ve parca parca o da gelmiyor bile
Kar yağışı hafiften başladı
sen nerdesin