Sonuçta Kurucaşilemiz de Bartın ?
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hocam Trabzon Sürmene 300m bir aralık verebilir misiniz kar olarak ve gece başlama ihtimali varmı?
Gece ihtimal dahilinde Hocam. 300 metre de az buz rakım değil, iyi yağış alırsanız kaliteli örtü alacaksınız.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar yoğunluğunu arttırdı kar örtüsü artıyor
-
Samsunda eğer gece 3 ile öğle 3 arası bir şeyler olmazsa yazık olacak rakım sistemi olarak kalacak şuan kısa vade modelleri yağış konusunda gece 3ten itibaren çok yoğun yağış öngörüyor umarım gerçekleşir
-
Samsunda eğer gece 3 ile öğle 3 arası bir şeyler olmazsa yazık olacak rakım sistemi olarak kalacak şuan kısa vade modelleri yağış konusunda gece 3ten itibaren çok yoğun yağış öngörüyor umarım gerçekleşir
Hocam tokatta da hicbir şey yok? Gelir mi moraller bozuk
-
trabzon hakkında ne düşünüyorsunuz
-
Ben beklentimi düşürdüm çok da fazla bir şey beklemiyorum. Radar parca parça. Çok yoğun kar olsa da saatlik yağar. Tokat yine fos çıktı
siklon oluşmadı abi dur daha
-
siklon oluşmadı abi dur daha
Valla şu an amasya yoğun burayı bekliyorum radar tek korkum güneyden parca parça geliyor
-
- Resmi Gönderi
Gece 3ten sonra Samsunda
Sabaha karşı Orduda
Sabah saatlerinde de Giresunda bir şeyler olmazsa büyük geçmiş olsun diyebiliriz.
-
Valla şu an amasya yoğun burayı bekliyorum radar tek korkum güneyden parca parça geliyor
siklon oluştumu rahat ol
-
Insallah hocam bekliyoruz ??
-
siklon oluştumu rahat ol
Nasıl gidiyor kral kaç gibi siklon oluşur
-
mgm trabzon salı gününü kky verdi şimdide geçen yoğun kar yağışlıydı... umutsuzum artık bu saaten sonra yağmaz bence
-
Zonguldak için Dek vakti yaklaşıyor
-
Zonguldak için radarda kütleler var gözüküyor ama o kütleler rüzgar yönünden dolayı mı buraya gelmiyor ?
-