bu sistemi de karı da begenmedim. Dışarda 2 cm kar var. Yağış neredeyse yok Tokat konum
Maalesef hocam -3 de karlar yağmur gibi sanki
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbu sistemi de karı da begenmedim. Dışarda 2 cm kar var. Yağış neredeyse yok Tokat konum
Ben böyle olacağını biliyordum. Illaki yağar ama 20 cm değil 10 cm anca. Tokat adına üzgünüm. Tokat kestane cikti
Yavaş yavaş arabalar gömülmeye başladı daha bunun DEKi var İnsallah ?
Ben yağacak diye hissediyorum, belki iyi düşündüğümdendir bilmiyorum?
Sürmenede 300m kar yağıyor ama yağış az aşağılara iner öğleden sonra
D.Karadeniz geçen sene 8 Şubat 2020 de de güzel bir kar yağışı hatta metrelik kar almıştı diye hatırlıyorum doğru mu
Doğrudur hocam 2 günde 80cm kar aldı Vakfıkebir
Kardan dolayı elektrikler gitti şuan tipi var hala
Zonguldakta her kar da elektrik gidiyor yine hafif karda bile elektrikler gitti geçenki yağan karda millet uğraşmaktan karın keyfini çıkartamadı
Kardan dolayı elektrikler gitti şuan tipi var hala
Konum neresi hocam
Tekkeköy/Samsun merkez olarak an itibariyle 15cm yi devirdik tipi devam ediyor ❄
Tokat olarak fos çıktık Tokatli6060 Berkayucurum60 değil 50 cm 10 cm bile kar yok hava utanmasa güneş açacak ama sistem allahtan yurdu terk etmedi
Tokat olarak fos çıktık Tokatli6060 Berkayucurum60 değil 50 cm 10 cm bile kar yok hava utanmasa güneş açacak ama sistem allahtan yurdu terk etmedi
Hocam ümidimi kesmedim ben yağış artacak bence
Hocam ümidimi kesmedim ben yağış artacak bence
Radar boş nereden gelecek sence
Ben Erbaadayım. Yeşil kütle yılan gibi üstümüzden karadenize akıyor. 15 cm geçti. İlerleyen saattlerde yağışın kuvvetli tarafı Tokat - Niksar - Ordu hattına sabitlenebilir.
Radar boş nereden gelecek sence
Hocam radarın arkası az çok dolu hem şu an yağış yapan kütleler de zayıftı kuvvetlenerek Karadeniz e doğru gidiyor