Maalesef şaşırtıcı bir şekilde merkez kar alamadı. İnşallah gece biraz olsun toparlanır kar örtüsü..
nasıl böyle oldu bende anlamadım sebep neydi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMaalesef şaşırtıcı bir şekilde merkez kar alamadı. İnşallah gece biraz olsun toparlanır kar örtüsü..
Tokatli6060 Berkayucurum60 Sneijder10 güneyden bir şeyler geliyor gibi ne dersiniz?
Sebep yağışların rotası. Zaten bu işin en bilinmez yönüde bu. Asıl güçlü yağışın tam olarak nereye vuracağı bilinemiyor. O yüzden son anlarda radar takibi çok önemli derler hep..
Tokatli6060 Berkayucurum60 Sneijder10 güneyden bir şeyler geliyor gibi ne dersiniz?
Gözüm orda benim de Merkezi etkileyebilir, takip edelim.
CAN hocam mezosiklon durumu nedir B.Karadeniz açısından
Gözüm orda benim de Merkezi etkileyebilir, takip edelim.
Bana da öyle geliyor kayseri tarafından bindiriyor ayriyeten arkadan da geliyor
Tokatli6060 Sneijder10 Berkayucurum60 güzel bir kütle girişi olacak. Önemli olan arkasının sağlam olması onu da hatay tarafından çıkan kütleler destekliyor.
Tokatli6060 Sneijder10 Berkayucurum60 güzel bir kütle girişi olacak. Önemli olan arkasının sağlam olması onu da hatay tarafından çıkan kütleler destekliyor.
Aynen alttan geliyor
Radarda yağış gözüküyor ama yağış yok nasıl oluyor bu ?
Virga mı var yine
Ben geceye odaklandım aksiyon gece başlar gibi
Tokatli6060 senin ab kibrisa varmak üzere.
Gece Samsun'da kar baya yağar mı
Ben geceye odaklandım aksiyon gece başlar gibi
Rüzgarın yönü bize uymuyor çok bişey bekleme o istanbul kocaeli taraflarına yarar
Tokatli6060 Sneijder10 Berkayucurum60 güneydeki kütleler kuzeydoğuya doğru gidiyor Yine ordu tarafına bu da kaçtığına göre daha da bir şey beklemiyorum