Trabzonda bugün kar Varmı??
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
geceden itibaren bekledim ne DEK var ne bişi radar çok zayif sistem bizim için bitmiştir güzel kar yagisi aldik umarim olmayanlarda alir. Yardimci olan herkese tesekkurler elinize ve emeginize saglik
Bizim burda ara ara yoğun kar yağıyor Samsun Terme
-
Yerde 20 cm oluşmuş şaşkına döndüm
-
Bize dün yağdı 2-3 saat hiç tutmadı daha da ümidim kalmadı
-
CAN Fevzi Burak hocalarım soçi absi devreye girmesiyle birlikte samsundan itibaren etkileyecekmiş iç kesimleride etkileyecekmiş var mı böyle birşey
-
- Resmi Gönderi
Sochi absi giresun ve doğusunu etkiler gibi ordu samsun zor. DEK olarak gelen yağışlar iç kesimlere ne kadar ilerler bilemiyorum.
-
- Resmi Gönderi
WRF ;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 09:00 UTC bizim saatimize göre 12:00 a denk gelir.
-
WRF ;
09:00 UTC bizim saatimize göre 12:00 a denk gelir.
Akşam yoğun kar olacak anlaşılan
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Akşam üzeri Samsun - Ordu - Giresun hattı sağlam DEKler alabilir.
-
Çok güzel bir sistem oldu Samsun adına efsane sistemlere adini yazdirdi
-
Ulan Alaplı beni bitirdin bee
-
Ordu'da yağış tekrar başladı arkan dek bantları geliyor inşallah onları kaçırmayız
-
- Resmi Gönderi
DEKler nereyi vurursa keyfini çıkartsın, diğer yerler de üzülmesin. Umuyorum ki herkes az çok kar aldı.
-
Bu 09:00 UTC ne zamanın 12:00 si gece mi sabah mı
-
Ulan Alaplı beni bitirdin bee
Burda 20 cm yaptı sabaha kadar
-