Diyagram gayet güzel gördüm %50yi geçen oranlar var bölgemizde öğlen güncellemesinden sonra GEM'de de çılgın senaryolar var umutlarımız yeşeriyor umarım mart ayını bir efsane ile kapatmak nasip olur
Kıyılar nasibini alır mı bundan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDiyagram gayet güzel gördüm %50yi geçen oranlar var bölgemizde öğlen güncellemesinden sonra GEM'de de çılgın senaryolar var umutlarımız yeşeriyor umarım mart ayını bir efsane ile kapatmak nasip olur
Kıyılar nasibini alır mı bundana
Ya havada ya yerde en az bir kere alacak kıyılar diye düşünüyorum
şuanlık baktığımızda soğuk potansiyeli güzel duruyor sistemi oturtalım o işlere gireceğiz yavaş yavaş
bunu nereden bakıyoruz
samsun mgm 4derece demiş kky olurmu salı gecesi
Bolu merkezde hafif kar var sıcaklık 3 derece
Bolu merkezde hafif kar var sıcaklık 3 derece
Maşallah maşallah, devamı da olsun
Kıyılar bile soğuk. İç kesimler yağış var ise kar alması normal
Zonguldakli67 hocam sürpriz bile yapabilir sulu kar ihtimali var az da olsa kıyılar adına
Devrekte kar atıştırıyor hafif hafif kamerada öyle görünüyor ama tam kar gibi değil sulu kar imajı veriyor
Zonguldakli67 hocam sürpriz bile yapabilir sulu kar ihtimali var az da olsa kıyılar adına
Ben sezonu mu kapattım. Yağarsa da sürpriz olsun. Rabbim kar alamayan şehirerimize nasip etsin
Ben sezonu mu kapattım. Yağarsa da sürpriz olsun. Rabbim kar alamayan şehirerimize nasip etsin
Hocam öyle de daha mart var 2008-2011-2012-2018 Martlarında örtülük kar almışlığımız hatta yarım metreyi geçen örtüyü yakaladığımız 2011 2012 martında oldu 2012 Martında 3 sistem almıştık ikisi efsane düzeyde marta göre bence bitirmek için biraz erken tabi takibe devam bir yandan belli de olmaz 10 yıl geçmiş bir bakarsın bu senede aynı enstantanelerle karşılaşırız sürpriz olur tabiki
rüzgar çok kuvvetli esiyor sıcaklık 1 dereceye düştü