Rize merkezde sıcaklık 5 derecenin altına hiç düşmedi.Bu kışı da böyle uğurladık galiba en azından havada kar taneleri görebilirim diyordum ama nasip değilmiş
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Ordu’da seyirlik güzel kar var. Örtü sınırı 70 80 m kadar.
-
Akşam saatlerinde belki örtü yapar ama şu an için beklentim yok çok hafif atıyor
-
Çok yoğun yağmaya başladı çatılar beyazlıyor biraz
-
Samsunda baslicak gibi kar
-
Samsunda kar basladi
-
Giresunda karı gece beklerken Gedikkayada tipiyle yağıyor şu an ben anlamadım ama devam ederse hoş olur
-
-
Zonguldak hava açmış beklenendi zaten herhalde gece 3-5 birşeyler yağmış çok kuvvetli olmamakla beraber
-
Hava sabah -2leri görmüş Martta gerçekten kıyı şehirleri adına mevsim normalinin altında
-
Sistemin soğuk girince bölgede yağışın azalması sisteminde gücünü törpüledi yoksa soğuk iyiydi kıyılarda görsel kar yağışları görüldü
-
Trabzonda bugün kar Varmı?
-
Trabzonda bugün kar Varmı?
Olmaz daha sistem yağış açısından kendini doğuya attı artık rizenin doğu artvin kıyı kesimlerinde yağış var giresunun doğusunda var bir de
-
Sochi absi karadenizdeki yağışları mı emiyor ? Bize mi hiç mi yararı yok ? Bu ab yi araştırmak gerek sanırım. Özellikle trabzon hem yoroz yüzünden soğuğu hem de bu ab yüzünden yağışı alamıyor
-
- Resmi Gönderi
Sochi absi karadenizdeki yağışları mı emiyor ? Bize mi hiç mi yararı yok ? Bu ab yi araştırmak gerek sanırım. Özellikle trabzon hem yoroz yüzünden soğuğu hem de bu ab yüzünden yağışı alamıyor
Fevzi Burak hocamız ve diğer arkadaşlar da buna takıldılar.
Bir araştırma var sanıyorum.Yazarlar bu konu hakkında Saadet
-