Yalnız bu sistem yükseklere çıkılmalık havada görsek bile en kötü Kırat tarafları kopar bu sistemde
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
2012 martı kar adına gördüğüm en iyi marttı o neydi bee bir cuma günü hatırlıyorum ben okuldan eve geldim graupel bastırdı her yer anında dolmuştu yerler bile
-
2012 Mart 50 cm kar.....Bakalım 10 yıl geçti tarih tevekkül eder mi Senaryolara uyarmı bombastik senaryolar var takibe devam Mart efsanesi yükleniyor belki de...
-
2012 Mart 50 cm kar.....Bakalım 10 yıl geçti tarih tevekkül eder mi Senaryolara uyarmı bombastik senaryolar var takibe devam Mart efsanesi yükleniyor belki de...
O yarım metre dediğin 2012 28 şubat 3 mart sistemi sanırım efsaneydi o 27 mart pazartesi akşamı bir başladı sadece pazartesi gittik okula diğer 4 gün tatil olmuştu ?
-
O yarım metre dediğin 2012 28 şubat 3 mart sistemi sanırım efsaneydi o 27 mart pazartesi akşamı bir başladı sadece pazartesi gittik okula diğer 4 gün tatil olmuştu ?
Mart ortasında da olmuştu 2011 ya da 2012 de Evet dediğin de vardı oda efsaneydi
-
batı karadenizde havada kar ihtimali yüksek duruyor 24 25i adına
-
bu arada cfs uzun vade verileri güncellendi brrr demiş resmen nisan ortasına kadar :)) kış gitmiyor.
-
Hocam bazı senaryolar bombastik örtü bile kaçınılmaz sürpriz olurdu
-
En kötü havada göreceğiz desem daha doğru olur
-
En kötü havada göreceğiz desem daha doğru olur
yani -8 girer gibi duruyor ve martın sonlarındayız görsel yağış olur gibi duruyor ama dediğin gibi güzel senaryolarda var bakalım birazcık doğuya kaysada bizi de etkilese
-
MGM samsuna kaadar kky vermiş samsun olarak bizde görürüz belki
-
ECMWF samsuna olan kısıma kadar -8 giriyor gibi kky görürüz herhalde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
olleyy meteociel geri dönmüş
-
olleyy meteociel geri dönmüş
görünce baktım evet şükürler olsun
-