Soruları olan arkadaşlar var.
Cevaplarını müsait olan sorumlu arkadaşlar yazarlar.
Daha erken bir şey demek için modeller farklı
eyvallah reis peki tahmini ne zaman netleşir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSoruları olan arkadaşlar var.
Cevaplarını müsait olan sorumlu arkadaşlar yazarlar.
Daha erken bir şey demek için modeller farklı
Graupel olması büyük olasılık 500 çok güçlü
hocam samsun 130rakım civarındayım şuanki duruma göre hafif beyazlama olabilir mi?
hocam samsun 130rakım civarındayım şuanki duruma göre hafif beyazlama olabilir mi?
Yağış durumu net değil konumunuz güzel yağışta avantajlı ancak ecmwf icon ve ukmo güzel yağış verirken gfs az veriyor bakacağız
Sistemi 24 25 olarak düşünürsek 1 2 gün daha beklemek lazım modellerde mutabakat olduğu zaman söyleyeceğim buradan
Bu arada gfs akşam batı karadenizi gömdü resmen
Sistemi 24 25 olarak düşünürsek 1 2 gün daha beklemek lazım modellerde mutabakat olduğu zaman söyleyeceğim buradan
Bu arada gfs akşam batı karadenizi gömdü resmen
Paralelmi ana çıktımı hocam
Doğu karadeniz kıyılar havada kar veya az da olsa örtü olur mu Semih Ö.
Havada belki ama ben kky olcak diye düşünüyorum
samsun merkezde sağlam yağış var ayrıca 850hpada(1500m)de -1 derece sıcaklık olmasına rağmen 660 rakıma kadar düştü kar sınırı samsunda 600 rakım üstü şuanda kar yağışlı şaşırtıcı açıkçası beklemiyordum böyle bir şey
YAKAKENT/KARAABA KÖYÜ 21 Mart - 01.16(Yükseklik: 660m) | 0,6 | 3,8 |
ECO güzel vermiş Zonguldağa
İç kesimlerinde maşallahı var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECO güzel vermiş Zonguldağa
Samsun'a da 3-5cm vermiş benim rakima
Samsun'a da 3-5cm vermiş benim rakima
Bu site pek dekleri tahmin edemiyor beklenenden biraz daha az verir sürpriz de yapabiliyor bir kaç kez tanık oldum buna garanti olsun diye öyle yapıyorlar diye düşünüyorum
GFS 27 cm - ECMWF 15 cm vermiş konumuma bakalım yine GFS Bol keseden sallama mı yapıyor göreceğiz İcon 22 cm İcon Eu da 1-2 cm daha fazla vermiş
Dekleri kestiremiyor modeller
BU sistemde DEK olacak mı ki?