BU sistemde DEK olacak mı ki?
B.Karadeniz ve Doğu Marmarada şartlar uygun benim gözlemlediğim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBU sistemde DEK olacak mı ki?
Zaman zaman grapuel de olacak gibi
orta karadenizde olmaz mı?
24 gecesi ve 25 sabahı -38 giriyor üst seviyede bu çok iyi
24 gecesi ve 25 sabahı -38 giriyor üst seviyede bu çok iyi
batı karadenize mi ?
batı karadenize mi ?
Evet
Paralel -38-39 geçiriyor B.Karadeniz'den bir çok senaryo da güzel veriyor umarım o güzel senaryolardan birine evrilir daha hala vade var en ufak bir değişim hepten değiştiriyor
Evet ull olarak indiği için soğuk modeller değişkenliğini koruyor o yüzden hala net bir şey demem uygun değil batı karadenizde yağış iyi duruyor 500de iyi olacak 850de iyi denilebilir ne gireceği tam net değil ama -8 le bile beyazlayabilecek yerler olabilir
Batı Karadeniz de yağış olarak bir sıkıntı görünmüyor modellerde. İç kesimler zaten kesin kar alacak. Batı karadeniz kıyılar da ise sıcaklıklar 1 ila 3 derece arasında.-38 cepte sayılır. Dewpoint - 1 ila 0 arasında olur. 0 rakım havada karla karışık yağmur ve kar. 100 rakım üstü örtü oluşur.
doğu karadeniz hocam kar
10 Temmuz Tepeleri Kırat Yaylalar Dilaver Asma 102 Bahçelievlerin yüksekleri İyi kar alacak
Sistemi 24 25 olarak düşünürsek 1 2 gün daha beklemek lazım modellerde mutabakat olduğu zaman söyleyeceğim buradan
Bu arada gfs akşam batı karadenizi gömdü resmen
trabzon icin son durum nedir reis rakim 400
Zonguldak beklenenden 3 derece soğuk gidiyor şuan 9 derece beklenirken şuan 6 dereceyiz
bu mgm trabzona hep yagmur vermis dogrumu reisler