Yine hava karardi
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kütle oluşumu başladı
-
SAMSUNda da oraj olabilir mi?
-
Fevzi Burak hocam bolu'da ilerleyen günler için kar beklentiniz nedir acaba ? Benim baktığım birkaç kaynakta 20cm civarı kar vermiş sanırım biraz abartılı. Sizin düşünceleriniz nelerdir ?
-
-
bafra tarafındaki kütle gelcek gibi diğeri doğuya gidiyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yav bi dur dinle beni nereye gidiyorsun
Neyse arkadan daha iyisi geliyor
-
Tokat efsaneyi yaşıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
samsuna kütle gelmicek gibi bafradaki de gitti
-
Ordu'da şimşek ve gök gürültülü yağış başladı
-
samsuna kütle gelmicek gibi bafradaki de gitti
Radar bozuk
-
Radar bozuk
mgm ne zaman doğru ki sıcaklıklar yanlış anlık hava bilgisi yanlış radar da yanlış çıktı
-
SAMSUNda da oraj olabilir mi?
Yarın öğleden sonra bir ihtimal olabilir kütlelerin hangi ekoyla vuracağı da önemli modellerde yağış konusunda farklılıklar var anı yaşa gör gibi duruyor
Izlanda dan bir skew-t alabiliriz.
-
Fevzi Burak hocam bolu'da ilerleyen günler için kar beklentiniz nedir acaba ? Benim baktığım birkaç kaynakta 20cm civarı kar vermiş sanırım biraz abartılı. Sizin düşünceleriniz nelerdir ?
Modellere göre iyi kar alacaksınız ecmwf daha fazla bir miktar öngörmüş
-
samsunda fena simşek çakıyor
-