26 Ocak 2016
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Önümüzdeki döneme bakmak gerekirse;
4 5i gibi bir sistem olacak gibi duruyor yükseklere kar yapabilir 850de -3 -4 girecek gibi duruyor ecmwf -5 civarı girebilir diyor diyagrama göre ardından sıcak atak alacağız ama çok uzun sürmeyecek gibi duruyor sıcak atak peşine havaların tekrardan serinlemesi olası gözükmekte hareketli bir ay olacak
-
Bölgesel rüzgarlar(zonal wind) hala mevsimine göre çok kuvvetli endekslerin negatifte kalmasına izin vermiyorlar negatif endekste biraz törpü yemiş nötre yanaşmış sıcak atak olasıdır ama kesin değildir bakacağız takip edeceğiz hafif negatif yapan endekslerde tekrardan pozitife doğru bir ivme olacaktır hareketli bir ay olmasını bekliyorum ama şahsen sıcak atağıda istiyorum biraz kemiklerimiz ısınsın değil mi ama
-
Artık bir süre yağış olmazsa iyi olacak heyelan riski çok çok fazla olmaya başladı az kalsın ev göçüyormuş bizim mahallede bir çok bölgedede düşen kayalar kayan topraklar çok fena sıcak atak iyi olur
Bölgesel rüzgarlar(zonal wind) hala mevsimine göre çok kuvvetli endekslerin negatifte kalmasına izin vermiyorlar negatif endekste biraz törpü yemiş nötre yanaşmış sıcak atak olasıdır ama kesin değildir bakacağız takip edeceğiz hafif negatif yapan endekslerde tekrardan pozitife doğru bir ivme olacaktır hareketli bir ay olmasını bekliyorum ama şahsen sıcak atağıda istiyorum biraz kemiklerimiz ısınsın değil mi ama
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zonguldak Şehir Kamerası aktif oldu sonunda https://rtsp.me/embed/8QEy6Ass/ Zonguldakli67 Gokhan6167
-
- Resmi Gönderi
Kış bitti kamera aktif oldu?
-
Kış bitti kamera aktif oldu?
17 Ocağa denk gelseydi keşke :D
-
Renkli görüntü olsa iyiydi Devreğinki gibi Zonguldakli67
-
- Resmi Gönderi
GALERI
-
Ereğliyi Kütle vuruyor Merkez anlık hava az bulutlu Denizin üstünde bulutlanma var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zonguldak-Kdz.Ereğli Kepez Ocak Ortası Efsane Sistemi 2012
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
4-5 nisanda birşeyler var gibi
-
Şu tipi o gün beni benden almıştı tekrar görürüz gelecek sezonlarda inşallah
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Şu tipi o gün beni benden almıştı tekrar görürüz gelecek sezonlarda inşallah
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Hay maşallah bu sene böyle bir yağış göremedik biz maalesef umarım seneye hepimiz bu tip kar yağışlarını bol bol alırız
-