Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Hay maşallah bu sene böyle bir yağış göremedik biz maalesef umarım seneye hepimiz bu tip kar yağışlarını bol bol alırız

5 gün aralıksız dek almıştık bir çok nokta 1 buçuk metreye yakın kar almıştı 1 Ocak 2016 sisteminde çok iyiydi hocam anlatılmaz yaşanır bu sistem

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Gezme amaçlı yaklaşık 2 ay sonra ilk defa dışarı çıktım en güzelleri bunlardı galeride de var lütfen girip bakın beğeni atın :sevgidolu:

Ordu sahil Ordu sahil

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Güneşli bir havadan...

• Kameradan kar yağıyor gibi görünüyor konumumda şuan yağış yok

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• ECMWF Batı Karadeniz ve Doğu Marmaraya da iyi yağış vermiş

• Evet arkadaşlar bir sıcak atak alacağımızdan bahsetmiştik biraz ısınacağız ama kısa sürecek ayın 9undan itibaren tekrardan üşümeye devam edeceğiz şimdilik genel hatlarıyla önümüzdeki süreç böyle gözüküyor pek aktif olamıyorum bu ara bu akşam müsaitim soru sorabilirsiniz dönmeye çalışacağım

• Evet arkadaşlar bir sıcak atak alacağımızdan bahsetmiştik biraz ısınacağız ama kısa sürecek ayın 9undan itibaren tekrardan üşümeye devam edeceğiz şimdilik genel hatlarıyla önümüzdeki süreç böyle gözüküyor pek aktif olamıyorum bu ara bu akşam müsaitim soru sorabilirsiniz dönmeye çalışacağım

HOCAM samsunda ilk oraj ne zaman gözüküyor nisan ayında var mı?

• HOCAM samsunda ilk oraj ne zaman gözüküyor nisan ayında var mı?

Valla şimdi bunun için bir şey söylemem zor deniz suyu sıcaklıkları halen daha düşük durumda ayın 5i için zayıf bir ihtimal var ayın 9unda gelmesi muhtemel sistem ve yağışlarda da orajı zor görüyorum hava evet ısınacak ancak kararsızlık hızla düşecek yağışın 'ilk başlayacağı' zamanlarda oraj görülebilir kütlelere de bağlı olarak

Ancak görünürde ciddi bir oraj beklemiyorum

• Komikmiş

Hocam kkyyi de sayıyor büyük ihtimalle o harita ancak 9unda gelebilecek bir sistem sizde de bir sürprizler yapar mı yapar takip edelim