Yakın zamanda Ordu ve çevresi için kuvvetli yağış ihtimali var mı ?
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Yakın zamanda Ordu ve çevresi için kuvvetli yağış ihtimali var mı ?
Yağış olacak ama klasik yağış gibi olur ciddi bir durum gözükmüyor
-
Yağış olacak ama klasik yağış gibi olur ciddi bir durum gözükmüyor
Teşekkür ederim hocam
-
Orajsız hafif yağış var Sabah 9 dan beri zngmax15.jpg
-
Ereğlide daha kuvvetli bir yağış vardır muhtemelen
-
Ereğlide daha kuvvetli bir yağış vardır muhtemelen
Ereğli güzel yer, Kestane toplamaya ne zaman gidiyoruz Semih?
-
Ereğli güzel yer, Kestane toplamaya ne zaman gidiyoruz Semih?
Güzeldir tabi abi ama sadece 2 defa gittim topu topuna bence Merkezden daha bile güzel kestane dersen daha var o zamana abi gidilir :'D Kdz Ereğli Çileği de ünlüdür bu arada
-
Ereğli ye taşınma durumumuz var babamın görevi dolayısıyla 1-2 sene içerisinde kesin olmamakla birlikte bakalım hayırlısı
-
Güzeldir tabi abi ama sadece 2 defa gittim topu topuna bence Merkezden daha bile güzel kestane dersen daha var o zamana abi gidilir :'D Kdz Ereğli Çileği de ünlüdür bu arada
Zaten kestane zamanına daha var, Ekim, Kasım gibi Ereğli'den geçerken yol kenarında bile bir sürü kestane ağacı gördüm. İstanbul'da Belgrad ormanında var, tabi ben gitmeden önce talan etmemişlerse buluyorum yoksa yok.
-
Ereğli ye taşınma durumumuz var babamın görevi dolayısıyla 1-2 sene içerisinde kesin olmamakla birlikte bakalım hayırlısı
Hayırlısı Olsun bakalım.
-
Batı karadenize kuvvetli yağış geliyor orta karadenizde samsuna da iyi yağış geliyor gibi duruyor.
-
samsunda çok sert oraj var
-
Evimin hemen yakınında boşluğa yıldırım düştü
-
Dershaneye giderken çektiğim fotoğraf Boztepede kara bulutlar var ancak kamerada biraz açık renkli gözükmüş
-
Felâket yağış var anlık bardaktan bosalircasinaIMG20210614204710.jpg
-