- Resmi Gönderi
Kazasız belasız Semih Ö.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKazasız belasız Semih Ö.
Saat 20:00 da dershaneden çıktım yolda gelirken 20:10 gibi büyük bir yıldırım düştü yaklaşık 10 saniye gökgürledi hayatımda gördüğüm en uzun gökgürültüsü olabilir
Fotoğraflar biraz kalitesiz kusura bakmayın ıslanmamaya çalışırken odaklamayı unutmuşum
Gayette güzel ArdaAlper
Bu arada en alttaki fotoğraf Ordu'nun 19 Eylül stadı ne coşkulu maçlar oldu zamanında orada şimdi maç olduğunu bile anlamıyorsunuz
Bu arada en alttaki fotoğraf Ordu'nun 19 Eylül stadı ne coşkulu maçlar oldu zamanında orada şimdi maç olduğunu bile anlamıyorsunuz
İnşallah Ordu Zonguldak Karabük un Spor takımları da eski günlere döner
Tez vakitte onada kavuşuruz inşallah abim
Burada oraj olmadı bugün ve dün gece
mor vurdu efsaneydi
Şu anda çok şiddetli yağış var kulaklık kulağımda takılı ama yine de duyabiliyorum
mor vurdu efsaneydi
Görkem bize de fotoğraf at güzel kardeşim, bizi de aldığın aksiyondan mahrum etme.
Yarın batı karadenizde normal kuvvette yağışlar devam edecek gözüküyor, çorum sinop tokat amasya ordu ve samsunda kuvvetli yağış olacak gibi. Ordu adına biraz daha hafif olabilir yağış modellerde öyle gözüküyor. Ancak samsun amasya için durum kritik olabilir çok daha şiddetli bir yağış bekliyorum. Tokat ve çorumda iyi yağış alacaklar samsun ve amasyada bir tık daha az alabilirler. Sinopta da iyi yağış olacak gibi gözüküyor. Orta karadenizde beklenen yağışa kuvvet sıralaması yapacaksam çoktan aza doğru samsun amasya tokat sinop çorum ordu diye sıralayabilirim. Umarım afetsiz güzel aksiyonlu bir gün olur.
Eline sağlık Fevzi Burak abim
Eline sağlık Fevzi Burak
İç kesimlerde dolu ihtimali var