radarda sarı kütle var
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
ArdaAlper bu arada belirteyim. Yarın Ordu için yağışın kuvvetli olduğu zamanlarda su baskını ve sel riski de var.
-
ArdaAlper bu arada belirteyim. Yarın Ordu için yağışın kuvvetli olduğu zamanlarda su baskını ve sel riski de var.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için 🤠
-
SAMSUNDA fena yağcak gibi şuan fena karardı hava
-
- Resmi Gönderi
SAMSUNDA fena yağcak gibi şuan fena karardı hava
Kazasız belasız yağışlar olsun inşallah
-
sarı turuncu kütle var merkeze doğru geliyor
-
O çok fena yağış yapar
-
O çok fena yağış yapar
evet öyle gözükyor
-
- Resmi Gönderi
Hayırlısıyla afetsiz yağar geçer inşallah
-
Hayırlısıyla afetsiz yağar geçer inşallah
az bişe yağdı geçti
-
Kütleler Ordu'ya gelmeden erimiş 🥵
-
Sinop merkezin kıyılarında bu sabah kırmızı kütle vardı hortum çıkmış haberlere göre
-
- Resmi Gönderi
Sinop merkezin kıyılarında bu sabah kırmızı kütle vardı hortum çıkmış haberlere göre
Sinop'ta hortum ağaçları devirdi
Sinop'ta sabah saatlerinde kent merkezinde etkili olan kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış ve şiddetli rüzgar, Sinop İl Özel İdaresi Karakum Sosyal Tesisleri de olumsuz etkiledi.
İlde yoğun yağmur yağışı, deniz içinde oluşan hortum ve kuvvetli rüzgar sebebiyle Karakum mevkiinde bulunan Sinop İl Özel İdareye ait Karakum Sosyal Tesislerde bulunan ağaçları devirdi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
radarda yine sarı turuncu kütle var şiddetli yağış olabilir
-
şuan başladı şiddetli yağıyor samsuna
-