Merkezde her yer göle döndü yağış devam ediyor yeni kütleler oluşuyor
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
atakumda şuan fena yağıyor aşırı gökgürültüsü de var
-
Fevzi Burak hocam Ordu'da dünkü yağıştan sonra neredeyse hiç yağış almadık ne zaman başlar sizinki gibi yağışlar sence
-
Arda modelleri artık sadece 11indeki karadenizdeki siklon için takip ediyorum şu yağışlar adına radar bakıyorum sadece çünkü modellerin hepsi yanılıyor radar bakmayı tavsiye ediyorum şimdi ben radardaki hareketleri atayım buraya takip edelim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. şuanlık durum böyle alper ordu çevrelerinde ani kütleler de oluşabilir. Şuan ana yön güneydoğudan gelen kütlelere odaklanman. İlerleyen saatlerde rüzgar kuzeye dönebilecek gibi duruyor gece saatlerinde denizden inmeye başlayabilir kütleler. İlerleyen saatlerde yine konuşuruz ama ordunun ve giresunun alacağı yağışlar daha bitmedi yeni başlıyoruz
-
Fevzi Burak çok teşekkür ederim hocam erinmeden yorumluyorsun sorularımı
-
Fevzi Burak çok teşekkür ederim hocam erinmeden yorumluyorsun sorularımı
Ne demek
-
Hocam şu kütle bizi vurur mu yönü çok değişik de
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tokatlı kardeşim o kütleyi bende merak ediyorum bir inceleyip tekrar dönüyorum şimdi
-
yani bir baktım çok bir yorumun yok açıkçası çünkü tuhaf olduğu yerde eriyebilirde ama siz daha çok artık kuzeyden kuzeydoğudan gelebilecek kütlelere odaklanın
-
Ecmwfde siklonu verdi!!! Yeni bir takibimiz var artık 11inden itibaren oluşacak siklon
-
Şuan samsun atakumda çok şiddetli yağıyor şiddetli rüzgar da var
-
Dehşet yağıyor sel olur böyle yağarsa elektrikler gitti samsunda
-
Radar tehlikeli sabaha kadar böyle devam ederse merkezde bile sel olabilir.
-
- Resmi Gönderi
Kütleler çok güçlü umarım tedbirler alınmıştır. Mal ve can kaybı olmaması dileğimiz.
-