Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Mart 2021
-
CAN -
27 Şubat 2021 22:50 -
Kapalı
-
-
-
-
144te düzelme ışığı verdi bu güncellemelik yeterli her güncelleme düzeltse bu iş tamamdır aslında bu sistemde çok iyi potansiyel vardı azoru sağlam bir şekilde ispanya italya arasına yerleştirseydik en azından sarı renk skalası o arada olsaydı o bile tamamiyle indirebilirdi ama bu haliylede inme ihtimali var yarınki güncellemeler önemli
-
-
Sen bu kurtlar sofrasından cikamassan ona yanarım bu da kaçmaz umarım potansiyelin böylesi Mart'ta buyuk balık bu işte
-
-
-
Takip eden ve beğenen herkese teşekkürlerr
-
-
bu sistem ciddi bir takip istiyor her an her şey olabilir mjo endeksi devre dışı konumda gözüküyor şu anda merkez fazlarda dolanıyor ancak uzun vadede onun da kafası karışık veriler karışık tam bir kaos ortamı :))
-
bu sistem ciddi bir takip istiyor her an her şey olabilir mjo endeksi devre dışı konumda gözüküyor şu anda merkez fazlarda dolanıyor ancak uzun vadede onun da kafası karışık veriler karışık tam bir kaos ortamı :))
Hocam efsane sistemlerde modellerde boyle belirsizlik kararsızlık durumlarında bir anda çıkıverir ortaya acaba efsanenin taşları oturma aşamasında olabilirmi altyapısı hazırlanıyor olabilir mi benim düşüncem bu buradan efsane çıkacak buda bize düşecek bu sefer kacirmayacagiz diye düşünüyorum
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
ben onu bunu bilmem. kasim ortasi altinolukta denize girdim ben bu sene. nisanda bile kar yagmasi surpriz degil benim icin artik.
-
- Resmi Gönderi
Yokmu arttıran?
-