Ana çıktı ne zaman gelir bakalım
Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Mart 2021
-
CAN -
27 Şubat 2021 22:50 -
Kapalı
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güncelleme: Değişiklik henüz gerçekleşmiyor gibi görünüyor.
Paralel GFS'nin 17 Mart 2021'de 06Z'nin çalıştırılmasıyla sona ermesi. GFS //, 12Z çalışması için çalışır hale gelir.
Güncelleme: Değişiklik henüz gerçekleşmedi.
Paralel GFS'nin 17 Mart 2021'de 06Z çalıştırmasıyla sona ermesi. GFS //, 12Z çalıştırmayla çalıştırılır.
-
Update : The change hasn't actually took place yet.
değişiklik henüz gerçekleşmedi güncellemesi geldi yakında meteocielde ana çıktıyı görebileceğiz sevindirici haber
-
Update : The change hasn't actually took place yet.
değişiklik henüz gerçekleşmedi güncellemesi geldi yakında meteocielde ana çıktıyı görebileceğiz sevindirici haber
Umarım arşivler gitmemiştir hocam
-
Umarım arşivler gitmemiştir hocam
maalesef bir kısmının gittiğini duymuştum ne kadarını kurtardılar bilmiyorum
-
Toplam kar haritasını atarmısınız
-
- Resmi Gönderi
Toplam kar haritasını atarmısınız
Sanırım ücretli verilerin günü doldu İsmail.
Sezon sonu geldi.Sezon başına nasip bakalım
-
Ecmwf ücretsiz olan verisinden meteorologixten atayım buraya toplam yağış ve karı
Toplam yağış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Toplam kar(cm) cinsinden
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
arkadaşlar niye yağış haritası paylaşılmıyor onu görsek barii
-
arkadaşlar niye yağış haritası paylaşılmıyor onu görsek barii
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ecmwf 28 Mart'a kadar yağış
Gfs 4 Nisana kadar yağış
-
- Resmi Gönderi
Yan menüye de ekledim isteyen paylaşım yapabilir buradan
-
Ecmwf mevsim normalinin 10 derece altında soğuk vermiş
-
-