Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Aleyküm selam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamun Aleyküm arkadaşlar.
Aleyküm selam
Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Aleyküm selam.
Dün geceden beri sol kulağım çınlıyor inşallah geçer
Dün geceden beri sol kulağım çınlıyor inşallah geçer
aşırı çınlıyorsa çevre seslerini duyamadığın kadar doktora baktırmak lazım ama normal çınlama varsa salavat getir
aşırı çınlıyorsa çevre seslerini duyamadığın kadar doktora baktırmak lazım ama normal çınlama varsa salavat getir
yok aşırı değil
hafif aralıklı olarak oluyor
hafif aralıklı olarak oluyor
bende her daim var
bende he daim var
Şu müzik anlık olarak azaltsada yeniden başlıyor :D
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Şu müzik anlık olarak azaltsada yeniden başlıyor :D
Ben onu dinliyorum sessiz ortama gectigimde
4-5 senedir aralıksız çınlıyor
Sesli ortamda duymuyorum allahtan yoksa intihar ederdim bu ses yüzünden
Bu hastalığın ismi tinnitus yani kalıcı kulak çınlamanız varsa. Yıllardır kesintisiz devam ediyorsa sizde tinittus hastasısınız demektir
tıpta bu hastalığın kesin çaresi yok o yüzden bu çınlamaya alışmanız lazım benim gibi.
Arkadaşın attığı videodaki gibi çınlamam var hemen hemen çok benziyor sol kulağım maalesef çınlıyor
BUNU YAZARKEN ÇINLAMAMI DAHA FAZLA DUYMAYA BAŞLADIM KEŞKE ÇINLAMA HAKKINDA KONUŞMASAYDIM CİNLAMAMİ DUSUNDUGUM ZAMAN DAHA FAZLA DUYMAYA BASLİYORUM İSTE. DUSUNMUYUNCE DAHA AZ DUYUYORUM
onurtugtekin23 e gelsin birazda FİFA Kariyeri yapalım :'D
onurtugtekin23 e gelsin birazda FİFA Kariyeri yapalım :'D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Elazığsporu mu çalıştırıyorsun
Elazığsporu mu çalıştırıyorsun
Evt :D
Hesap satın alacam yarışmadainş en az üçüncü olurum destek para olur