Biyoloji ve Türk Dili ve edebiyatı sınavlarından 100 aldım. Tarihten 100 bekliyorum. Yarın Matematik var ?
helal
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBiyoloji ve Türk Dili ve edebiyatı sınavlarından 100 aldım. Tarihten 100 bekliyorum. Yarın Matematik var ?
helal
Elbruz dağı dehşet-ül vahşet bir kar yağıyor
18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlerimiz Saygı ile Anıyoruz
@Yusuf birdaha sildigin mesaja benzer mesaj atarsan uyari alirsin
Halen çınlıyor sabahtan beri
Halen çınlıyor sabahtan beri
Bende 5 seneden beri var 5 sene
bu arada boynumun sağ tarafına dövme yaptırmayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz
Gokhan6167 konu dışı mesajlar atmayınız
valla yarışma için her yerde reklam yaptım artık katılan katılır ben elimden geleni yaptım son kez yapıyorum burdada hala tahmin yapmayan varsa gelsin bana rakip lazımmmm ???
Gokhan6167 konu dışı mesajlar atmayınız
Yarışma başka forumda mı düzenleniyor bölgelere duyuru yapmak istedim sadece bu forumda düzenlenen yarışma için bunu zaten bir kere yaptım bölgelerde ?
Yarışma başka forumda mı düzenleniyor bölgelere duyuru yapmak istedim sadece bu forumda düzenlenen yarışma için bunu zaten bir kere yaptım bölgelerde ?
Meteorolojik yorum konusu
eren kardeşim insanlarla çok uğraşıyorsun çok katısın bırak yapsın duyurusunu benimlede çok uğraşıyorsun silinen bir mesaj için neden uyarı yapıyorsun silmişim gitmiş işte
Burası konu dışı bölümü değil mi zaten
Burası konu dışı bölümü değil mi zaten
Sen tahmin yaptın mı yarışmaya hatırlamıyorum ama seni kendime rakip seçtim haydi yarışmaya tahmin yap ?
eren kardeşim insanlarla çok uğraşıyorsun çok katısın bırak yapsın duyurusunu benimlede çok uğraşıyorsun silinen bir mesaj için neden uyarı yapıyorsun silmişim gitmiş işte
Yrtkililere hesap sorulmaz yada yaptigi is sorgulanmaz bu forum kurallarinda yaziyor yusuf istersen bir bak sen o mesaji attigi da belki de onlarca kisi gordu tahmini degistirdi.