Herkese hayırlı günler
Sohbetimiz Bol Olsun! - Mart 2021
-
CAN -
27 Şubat 2021 22:51 -
Kapalı
-
-
Bir şey diyeceğim benim rüyada canım acıyordu rüyada canımızın yanması mümkün mü
-
rüya da canımızın acıması mümkün mü böyle bir şey ilk defa başıma geldi. Uyurken bir yere vurmuş olabilir miyim?
-
ağrıyan yer önemli.. eğer ayak ve kollar ise sorun yok.. ama iç organ veya kalp , beyin ise doktora görün.
-
ağrıyan yer önemli.. eğer ayak ve kollar ise sorun yok.. ama iç organ veya kalp , beyin ise doktora görün.
ruyamda her tarifimi sivrisinek kaplamıstı onlar soktukça iç organlarıma kadar hissediyordum acısını. Uyandigim zaman ter içindeydim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. nasıl ya CAN abi bugünün tarihini 4 sene önceden nasıl buldun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. nasıl ya CAN abi bugünün tarihini 4 sene önceden nasıl buldun
Ekran görüntüsü almamış direkt internet sitesinden aldığı için sanırım güncel bir şekilde gözüküyor
-
Gelecekten gelmiş olabilir.. :'D
Şaka bi yana resmi adresinden kopyalamış olabilir ondan dolayı veriler güncellendikçe buradada güncellenmiş olabilir.
-
Gelecekten gelmiş olabilir.. :'D
Şaka bi yana resmi adresinden kopyalamış olabilir ondan dolayı veriler güncellendikçe buradada güncellenmiş olabilir.
onu düşünmedim abi dediğin gibi linke bağlı olduğu için güncellenmiş olabilir :D
-
İlk mesaj #TBT'si :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İlk mesaj
-
- Resmi Gönderi
Bu benden ilk mesaj
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
yarın akşam belli olmaya başlayacak en düşük sıcaklık sabahtan sonra da en yüksek sıcaklık heyecanla bekliyorum sonuçları
-
- Resmi Gönderi
Nereden buluyonuz ilk mesajı ?
-
- Resmi Gönderi
Nereden buluyonuz ilk mesajı ?
profile gir
-