Dışarısı çok güzeel kar yağışı başladı yine ?
Sohbetimiz Bol Olsun! - Mart 2021
-
CAN -
27 Şubat 2021 22:51 -
Kapalı
-
-
Angora komşu orda nasıl havalar ?
-
Karlıova dan foto yok mu kimsede :d
-
Karlıova dan foto yok mu kimsede :d
Kar yağışı mı var?
-
- Resmi Gönderi
Angora komşu orda nasıl havalar ?
Tursil Matik Yağış var saatlerdir kendine hayrı yok ? konumunda ama merkezde az da olsa yağış var hele kuzey tarafları çok güzel yagiş aldı sana da hayırlı olsun komşu ?
-
Tursil Matik Yağış var saatlerdir kendine hayrı yok ? konumunda ama merkezde az da olsa yağış var hele kuzey tarafları çok güzel yagiş aldı sana da hayırlı olsun komşu ?
Valla abi iki gündür güzel yağış gördük çok şükür tam kış bitiyor dedik umudumuzu kestik derken,Mart kapıdan baktırdı ??
-
- Resmi Gönderi
Valla abi iki gündür güzel yağış gördük çok şükür tam kış bitiyor dedik umudumuzu kestik derken,Mart kapıdan baktırdı ??
Aynen çok güzel oldu gerçekten 4 gün üste üste kar yağdı bu bile kışın olmadı normalde ya bir günlük yada yarım günlük olurdu bu sefer çok güzel oldu çok şükür
Birde sizin oralarda varmı kamera felan belediyenin izleyebilecegimiz ?
-
Kar yağışı mı var?
MGM öyle gösteriyor ?
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler arkadaşlar
-
Hayırlı geceler arkadaşlar
Klasik espri yapayım. Garpuz keseceğdik.
-
Berat Kandilimiz Mübarek Olsun Hayırlı Geceler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aynen çok güzel oldu gerçekten 4 gün üste üste kar yağdı bu bile kışın olmadı normalde ya bir günlük yada yarım günlük olurdu bu sefer çok güzel oldu çok şükür
Birde sizin oralarda varmı kamera felan belediyenin izleyebilecegimiz ?
Hiç bilmiyorum abi ne yalan söyleyeyim bakmadım da
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler, kandilimiz mübarek olsun.
-
- Resmi Gönderi
Ay dede bu gece tam.Net olmasa da kar ile buluşturdum sanırım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -