- Resmi Gönderi
3 Mart 1992 tarihinde Zonguldak Kozlu TTK müessesindeki Maden Ocağında Grizu Patlaması sonucu meydana gelen kazada şehit olan 263 madencimizi saygı ve rahmetle anıyor, kıymetli ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur3 Mart 1992 tarihinde Zonguldak Kozlu TTK müessesindeki Maden Ocağında Grizu Patlaması sonucu meydana gelen kazada şehit olan 263 madencimizi saygı ve rahmetle anıyor, kıymetli ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.
3 Mart 1992'de bir şehir değil, ülke yasa boğuldu. Evlerine ekmek götürmek için yerin yüzlerce metre altında çalışan 263 can bir daha aydınlığı göremedi.
Başımız sağ olsun Zonguldak,
Başımız sağ olsun Türkiyem.
Ruhları şad olsun.
KAR NERDEE YHAAA NEDEN YAĞMIYOR
KAR NERDEE YHAAA NEDEN YAĞMIYOR
10-11 mart için havada kar ihtimali görünüyor ihtimal görünüyor ama kar değerlerinde kuru soğuk yapacak gibi görünüyor şuan için. Düzelmesini bekleyeceğiz eğer kuru soğuk yapacaksa bir sonraki seneye inşallah
Zonguldak ereğliden selamlar herkese☺️
Merhabalar! Havalarınsesi ailesine hoşgeldiniz.
Merhabalar! Havalarınsesi ailesine hoşgeldiniz.
Hoş bulduk☺️
Ben de bir atmosfer sevdalısı olarak buradayım. İnşallah yeni bilgiler öğrenip hoşça vakit geçiririm ☺️
Hoşgeldiniz forumumuza ailemize hoşgeldiniz
hoşgeldin☺️
Hayırlı akşamlar herkese.
@Derya.Karakaya Hoşgeldiniz
Ben de bir atmosfer sevdalısı olarak buradayım. İnşallah yeni bilgiler öğrenip hoşça vakit geçiririm ☺️
Ailemize, formumuza hoşgeldiniz ☺️
@Derya.Karakaya Forumumuza hoş geldin ☺️